Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 20, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 20 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+25
Ksush@
Olynia29
petrywka
Алла
ляля
Іріша
мамася
Oksan@
Ester88
Natie
Oksana1989
Oxana_Sunny
Мері 13
snv512
nana2010
kalina-80
mad_housewife
musya
ялю
Ollenka
Margoshka
Таська
Yulya123
голубка тетяна
Kavusja
29 користувачів
Громадянський шлюб
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Громадянський шлюб
Як ви ставитеся до громадянського шлюбу???
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°2
Re: Громадянський шлюб
Впринципі нормально,якщо він переросте у нормальну сім"ю,і люди розпишутся принаймі заради дитини.Тобто мають бути в сім"ї відповідальність.Вразі чого щоб можна було і аліменти відсудити,чи якесь майно.Банально(Але життя таке довге і непередбачуване...
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°3
Чесно кажучи негативно ставлюся до громадянських шлюбів....бо вони не всіх зобовязують до відповідальності...Деяким чоловікам треба лише мати вдома домогосподарку і безкоштовний, регулярний секс...
В мене знайомі прожили 6 років, чоловік вигнав дружину, бо квартира була його і через 2 місяці одружився на іншій...отаке мене злить у цих шлюбах
В мене знайомі прожили 6 років, чоловік вигнав дружину, бо квартира була його і через 2 місяці одружився на іншій...отаке мене злить у цих шлюбах
Kavusja- -
- Повідомлення n°4
Я ніби і не проти громадянського шлюбу, але особисто не змогла б так жити. Хоча багато моїх знайомих жили і навіть одружилися потім!!! Я теж вважаю, що це не дає ніяких гарантій і ніяких обов'язків.
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°5
Я за громадянські шлюби, хоча сама би так не змогла, але майже всі мої знайомі жили так, а потім розписалися і нормально далі живуть.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°6
я повністю розділяю думку Голубки Тетяни!
Та й зараз, мені здається, немає таких пар, які б не жили разом до одруження
Та й зараз, мені здається, немає таких пар, які б не жили разом до одруження
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°7
Таких пар дуже багато, о всежтаки навіть ви всі тут підтримуючи такий шлюб написали...а сама я на таке не пішла....Я думаю Кавуся саме це і питала...Чи ми це підтримуємо у своєму житті. Бо осуду тут ніякого бути не може. Ми живемо у вільній країні і робимо те що нам імпонує...
Я думаю що саме чоловіки агітують жінок...Давай спочатку поживемо, а потім подивимося...
Я думаю що саме чоловіки агітують жінок...Давай спочатку поживемо, а потім подивимося...
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°8
Я сама з Дімою жила 2 роки а він все казав,ну що той штамп дає...і т.д.Дійсно чоловікам так легше,бо вони себе відчувають вільними в таких відносинах.А жінка відчуває себе ЖІНКОЮ в любих відносинах.Ось так...Але той штамп все ж таки багато чого змінив.А мій чоловік казав потім,і чого це ми тягнули так довго!Нормально?Ми тягнули!!ГГГГ...
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°9
Жили із чоловіком нерозписані 3 роки, нормально :) Тому до громадянського шлюбу ставлюсь нормально, навіть чудово :)
Kavusja- -
- Повідомлення n°10
я думаю, завжди треба перевіряти свої почуття... часом, відстанню... чи спільним проживанням
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°11
я думаю просто жити разом і жити в громадянському шлюбі це трохи різні речі...Жити можна разом,але кожен впринципі має ще своє (батьківське житло),а тут просто винайняли разом квартиру,чи дівчина (хлопець) привезла своі тапки і зубну щітку до хлопця (дівчини),сплять собі разом ,снідають і т.д...А от коли вже більше задіюється фінансова сторона ,напр.,спільна покупка житла,машини,інших серйозних благ ,а не буханки хліба і пляшки шампанського, чи взагалі йде мова про народження дітей,то тоді такі відносини фактично можна назвати громадянським шлюбом і власне на цьому етапі потрібні якісь гарантіі...Взагалі законодавство передбачає майже одинакові права для цивільного і оформленого шлюбів,але багато чого треба доводити в суді....
Тому моя думка,якщо люди хочуть не просто проживати під одним дахом,а дійсно вести спільний побут,виховувати дітей,то краще відносини ,як то кажуть узаконити...
Я б не відважилася на серйозні кроки без штампу в паспорті...
Тому моя думка,якщо люди хочуть не просто проживати під одним дахом,а дійсно вести спільний побут,виховувати дітей,то краще відносини ,як то кажуть узаконити...
Я б не відважилася на серйозні кроки без штампу в паспорті...
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°12
Я не маю нічого проти громадянських шлюбів. Як на мене, то навіть дуже добре коли двоє молодих людей попробують пожити як сім"я. Тому що тільки спільне проживання і ведення побуту розкриває справжню сутність людини.
mad_housewife- -
- К-ть повідомлень : 887
Вік : 36
- Повідомлення n°13
Та нормально я ставлюсь, нічого поганого в тому не бачу. Я наприклад ніколи не думала, що дійду до РАГСу.НЕ хотіла і все :)
Маю досвід.Чому і вдячна. Зі штампом нічого не змінилось.
Маю досвід.Чому і вдячна. Зі штампом нічого не змінилось.
Kavusja- -
- Повідомлення n°14
Багато моїх знайомих жили громадянським шлюбом, родили дитинку, а одружилися вже пізніше... просто мабуть зрозуміли, що дитині потрібна справжня сім'я.
kalina-80- -
- К-ть повідомлень : 205
- Повідомлення n°15
Я до цього відношусь нормально, якщо люди вирішили перед тим як створювати сім'ю, перевірити свої почуття то чому б і ні.
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
- Повідомлення n°16
Я нормально ставлюсь до громадянського шлюбу,коли він не переростає у те,що народилося двоє дітей,батько не хоче давати своє прізвище їм і т.п. А якщо люди просто хочуть пожити разом перед офіційним шлюбом,побачити один одного у побуті,і в інших ситуаціях сімейного плану,то чому би й ні?Головне не затягувати!Як прикро дивитися на чоловікового брата "громадянську жінку",коли родичі на святах до свекрухи звертаються:"То твоя менша невістка?!",а та мовчить і нічого не відповідає,а один раз видала"Навіть і не знаю".Дурепа!Ви би бачили обличчя тієї"дєвушкі"...мені стало жаль її...але вона настирливо вже рік чекає розкішного весілля!Ну нехай чекає
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°17
Негативно ставлюсь. Стосунки потрібно будувати, а не перевіряти.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°18
Взагалі негативно ставлюсь, хоча інколи думаю, що якщо недовгий громадянський шлюб, то можливо і варто
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°19
Я відношусь нормально. Жили ми так три роки. Одружились за ініціативи чоловіка, і штамп нічого не змінив, хіба лише прізвище. Я за громадянський шлюб, якщо це влаштовує обох.
Oksana1989- -
- К-ть повідомлень : 568
- Повідомлення n°20
Я проти громадських шлюбів. Я вважаю що зареєструвати чи розірвати шлюб не так вже й складно, але принаймі знаєш, що чоловік який біля тебе готовий відповідати за наслідки спільного проживання - дитину, на випадок інвалідності партнера...Бо якщо чесно знайомі є різні, жили до шлюбу, завагітніли, одружились і все добре, а є що коли дівчина завагітніла, то порядний хлопець став монстром, який казав вам з дитиною буде краще без мене. Є і що жили до шлюбу, всеможлива концтрацепція, одружились, а дітей нема. Точно не знаю, але думаю, що і велика кількість абортів припадає якраз на людей, які не зареєстровані в шлюбі...
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°21
Повністю розділяю думку Ялю (як завжди=)) жити разом знімаючи квартиру, бо навчаються чи працюють в одному місті, то так. Але планувати щось більше, якісь спільні великі покупки, тим більше планувати дітей я б не наважилась. Тай мені б ніхто не дозволив. Мій чоловік перший раз переступив поріг мого дому у день розписі.
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°22
Ну зараз в принципі не особо питають дозволу
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°23
однозначно проти ! доводів масса, після шлюбу після розписки то так, але 3 роки ....ні ! добре як все добре і завкінчиться штампом і дітками , а якщо ні ? незнаю як то згадувати потом ті роки проживання, напевно складаєш собі якісь плани...а тут "допобачення" чесно я нерозумію, але ті хто так жили, ну як кажуть сатрші люди "на віру" напевно ті люди просто мають гарну витримку , а ще гірше як після 2-3 років спільного проживання бачиш -то немоє і тре утікати...то ж тоді скіки років треба витратити щоб знайти "моє" , нікого нехочу обідити, то просто моя думка ! я рада що у нас все було як Бог приказав!!!
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
- Повідомлення n°24
Моя відповідь: "Хто взагалі назвав це шлюбом?!"
І погоджуюся з Ялю, бо таким "шлюбом" Ви не зможете перевірити, яким буде сімейне життя, бо вони значно різняться. Після одруження з'являються уже відповідальність і обов'язки, і перш ніж розійтися думаєш 10 разів.
І погоджуюся з Ялю, бо таким "шлюбом" Ви не зможете перевірити, яким буде сімейне життя, бо вони значно різняться. Після одруження з'являються уже відповідальність і обов'язки, і перш ніж розійтися думаєш 10 разів.
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°25
А мені здається, що варто спробувати пожити разом, перш ніж одружуватися. Коли просто зустрічаєшся - це одне, а от як людина поводитиме себе у побуті- зовсім інше.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89