До партнерських пологів відносяться по різному.Шановні форумчанки,поділіться,будь-ласка,своїм досвідом:чи був ваш чоловік присутнім на пологах,чи було у нього самого бажання чи це ви настояли?Як це вплинуло на ваші подальші відносини?А якщо не був,то по якій причині:він не захотів,чи ви?Чи варто "тягнути" чоловіка на пологи,якщо він сам категорично(!) проти?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 37, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 37 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+23
Krasotka
Тетяна371
oksano4ka
Олівія
мамася
snv512
kalina-80
Мері 13
Іріша
Oxana_Sunny
Світулька
Кідді
Ollenka
ялю
Молочна шоколадка
Ly...
musya
голубка тетяна
Таська
Ната Д
Kavusja
milanka
Ksush@
27 користувачів
Партнерські пологи.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°1
Партнерські пологи.
Перше повідомлення в темі :
До партнерських пологів відносяться по різному.Шановні форумчанки,поділіться,будь-ласка,своїм досвідом:чи був ваш чоловік присутнім на пологах,чи було у нього самого бажання чи це ви настояли?Як це вплинуло на ваші подальші відносини?А якщо не був,то по якій причині:він не захотів,чи ви?Чи варто "тягнути" чоловіка на пологи,якщо він сам категорично(!) проти?
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°26
Re: Партнерські пологи.
Це класно, коли в такий момент чоловік поряд. Але мого напевне треба би було там відкачувати, він боїться крові. А якби таке побачив, то головною дійовою особою була би не я ,а він
Олівія- -
- К-ть повідомлень : 65
Вік : 37
- Повідомлення n°27
Мій чоловік на двох пологах був разом зі мною(хоча на другі вагався йти, бо на перших в мене були такі схватки, і такий крик , що він був в шоці , але другі пологи пройшли клас, тут вже я ходила і усміхалась). Це так добре, коли є людина, яка так само чекає появи маленького чуда, ну і мені було спокійніше, тому що він тверезо міг контролювати ситуацію не те що я. Я йому щиро вдячна, що він зміг пройти через це!
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°28
мамася, мій теж слабонервний, але ми домовилися, що на самих потугах він вийде з родзалу. Так і було, тому крові він ніякої не бачив, і перейми мені було легше пережити, бо масаж робив і морально підтримував.
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°29
ну якщо ще будем планувати дитинку, то вже спробуємо піти разом Буде отак , тільки навпаки
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
Вік : 35
- Повідомлення n°30
Я народжувала без чоловіка, він недуже хотів, а я і не наполягала
він в мене дуже близько все бере до серця, то мені здається що краще в моєму випадку народжувати самій
він в мене дуже близько все бере до серця, то мені здається що краще в моєму випадку народжувати самій
Krasotka- -
- К-ть повідомлень : 17
- Повідомлення n°31
а от ми з любов"ю старалися завагітніти і вирішили разом народжувати, чому ми обидвоє раді, адже весь процес схваток тривав дуже довго і надзвичайно болюче, найлегше терпіти схватки було опираючись на коханого, більше нічого так не допомогало, і морально підтримував, був повністю на пологах, перерізав пуповину і гордо дав ім"я нашій донечці, ми відчули, що таке повноцінна сім"я з перших секунд народження нашої принцеси
Ksush@- -
- Повідомлення n°32
У вас чудова сім"я!!!
Krasotka- -
- К-ть повідомлень : 17
- Повідомлення n°33
дякую вам! в кожного чудова сім"я і при можливості раджу народжувати разом, але є відсоток чоловіків, яким все ж краще "нєрвно куріть в сторонке"
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
Вік : 35
- Повідомлення n°34
А в мене чоловік не встиг приїхати з роботи на пологи, хоч ми не планували разом народжувати, просто коли приїхала в роддом то вже відкриття було на 6см і забрали відразу в родзал
тож через 1год народила, чоловік вже прийшов то мала вже була біля груді-пила молозиво
тож через 1год народила, чоловік вже прийшов то мала вже була біля груді-пила молозиво
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°35
Я лежала 26год.... не знаю щоб там без чоловіка робила. Тому дуже йому дякую, що був поруч.
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°36
мій чоловік був зв мною на схватках,рахував їх,масажував спину,а родила я без нього)
berezovska- -
- К-ть повідомлень : 30
Вік : 34
- Повідомлення n°37
Усім привіт!!!
Я новенька на форумі,от найперше вирішила поділитись своїм досвідом у цій темці:))
Мій чоловік був присутній на пологах,і сам на цьому настояв.Цілу вагітність казав,що буде зі мною на родах і що це не обговорюється,тому я й не заперечувала!:)
Думаю чоловікам варто йти на партнерські пологи,лишень заради того,щоб побачити це маленьке чудо в перші секунди!:)
Насправді підтримка дуже потрібна,однак і відволікає:)З однієї сторони лікарі кажуть як правильно тужитись і взагалі що робити,а з іншої чоловік щось тобі нашептує на вухо.Якщо чесно,то мене дратувало:)))Можливо це тільки в ті моменти хотілось не кричати від болю,а кричати на чоловіка Але коли в самому кінці,коли уже побачили донечку,почула від чоловіка :"ДЯКУЮ"
Так що це потрібно пережити,щоб зрозуміти ці відчуття від партнерських пологів!:)
Я новенька на форумі,от найперше вирішила поділитись своїм досвідом у цій темці:))
Мій чоловік був присутній на пологах,і сам на цьому настояв.Цілу вагітність казав,що буде зі мною на родах і що це не обговорюється,тому я й не заперечувала!:)
Думаю чоловікам варто йти на партнерські пологи,лишень заради того,щоб побачити це маленьке чудо в перші секунди!:)
Насправді підтримка дуже потрібна,однак і відволікає:)З однієї сторони лікарі кажуть як правильно тужитись і взагалі що робити,а з іншої чоловік щось тобі нашептує на вухо.Якщо чесно,то мене дратувало:)))Можливо це тільки в ті моменти хотілось не кричати від болю,а кричати на чоловіка Але коли в самому кінці,коли уже побачили донечку,почула від чоловіка :"ДЯКУЮ"
Так що це потрібно пережити,щоб зрозуміти ці відчуття від партнерських пологів!:)
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°38
berezovska, вітаємо на форумі, дякуємо за чудову розповідь))
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°39
berezovska, вітаємо вас на форумі) і дякуємо за частинку вашої сімейної історії)
berezovska- -
- К-ть повідомлень : 30
Вік : 34
- Повідомлення n°40
Дякую!:) Буду старатись і надалі!;)
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°41
При народженні обох діток чоловік від мене не відходив, при схватках розтирав спину, був зі мною до кінця і першим побачив наших ангеляток))))))))))
Ksush@- -
- Повідомлення n°42
Ой,дівчатка,я за вас всіх така рада! Я зараз думаю,що якби мій чоловік був на пологах,то лікарі боялися б робити ті речі,які вони зі мною робили під час родів. Зі сльозами на очах щоразу згадую свої пологи. Бо якщо є хтось сторонній,то вони краще відносяться до роділі,бояться зробити щось не так,бо ж у випадку чого-є свідки. Вже не раз таке чула.
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°43
Я теж таке чула, саме тому і взяла з собою чоловіка.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89