Ой, дівки, з тою сигаретою... Почну з того що це не реклама, а мої особисті враження. Я курила 14 років, потім кинула, бо дуже захотілося мати здорове гарне малятко... Важко. Не курила 2 роки - вагітність і потім ГВ, але постійні думки - перестану годувати - першим ділом кава з цигаркою (дурне в голові, але це так). Круглодобово з маленькою, а так хотілося відпочити, розслабитися... Пішли з чоловіком в Ашан, а там ці сигарети, надивилася, попробувала і вирішила, що ХОЧУ! Подзвонила до однокласника який цим займається, і ось в зубах ця дивна річ, яка пускає дим (насправді пар)...
Кайфую! Чоловік спочатку дивився на мене як на вар"ятку, а тепер задумується як то кинути курити, перейшовши на електронну (в наборі було 2 шт, але гламурно червоні). Позитивною стороною електронної сигарети є те, що її можна курити в приміщенні, транспорті або навіть при дітях. Під час куріння Ви затягуєте не дим, як у звичайних сигаретах, а нешкідливий пар, який не приносить шкоди оточуючим людям. Кальян я ніколи не любила, а тут сигарета з різними смаками...Реальний вихід для мене, стала спокійніше реагувати на чоловікові вибрики.
Ще раз говорю, це не реклама, а ПОГАНА ЗВИЧКА, згодом хотілося би і її позбутися!
Кайфую! Чоловік спочатку дивився на мене як на вар"ятку, а тепер задумується як то кинути курити, перейшовши на електронну (в наборі було 2 шт, але гламурно червоні). Позитивною стороною електронної сигарети є те, що її можна курити в приміщенні, транспорті або навіть при дітях. Під час куріння Ви затягуєте не дим, як у звичайних сигаретах, а нешкідливий пар, який не приносить шкоди оточуючим людям. Кальян я ніколи не любила, а тут сигарета з різними смаками...Реальний вихід для мене, стала спокійніше реагувати на чоловікові вибрики.
Ще раз говорю, це не реклама, а ПОГАНА ЗВИЧКА, згодом хотілося би і її позбутися!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89