Дівчата, напишу, бо я відлучати не збиралася, але довелося. Головне чітко прийняти рішення, що ви відлучаєте. Робити це, звісно, тільки після року, у нас оптимально вийшло в 1 і 2 міс - 1 і 3 міс. Дуже боялася, як буде засинати без циці, але навчилася. Думка, що відлучаєте, має бути у вас цілий день в голові, ви не маєте шкодувати про це чи мати сумніви. Встановлюєте, що ось цей тиждень у вас лишається годування наніч, раз-два вночі (інакше колишете або даєте все ж цицю, і як тільки дитина засинає - цицю забираєте, не давайте з нею спати, як раніше) і раз вранці після просинання. Потім "один раз" виключаєте, наприклад, вранці. Потім поступово забираєте вночі, якщо чоловік може укладати дитину (у нас це було неможливо) - доручайте йому, так ви поступово заберете годування наніч. Оскільки чоловік малу вкласти не міг, я останнє годування стала проводити так - я не догодовувала до моменту, поки вона засне, а забирала цицю раніше. Тобто вона була вже сонна і я пропонувала їй вкладатися. Вкладалася сама і запрошувала лягати біля себе. Вона приповзала, лягала, я її вкривала, розповідала коротеньку казочку і так ми вчилися засинати без циці в роті.
Скажу, що у нас не було ніколи дурачків або пляшечок, з часом з"явилася кружка-непроливайка (поїльник з твердим носиком), але пити їй подобається більше з чашки, тобто у нас також не було замінників циці.
Natie пише:а вона препогано набирає вагу. Подруга каже, що як відлучиш - буде краще їсти, не знаю...
Це цілком імовірно, нас коли зуби не турбують, то їсти Яна стала краще звичайну їжу (хоча прикорм їла препогано, а вага.. у неї в рік була 8,3 кг при зрості 80 см) та й, думаю, час прийшов, вона вже більша дівчинка.
Ага, і коров"яче молоко вона так і не п"є, лише творог любить.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89