НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Глисти Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Глисти Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Глисти Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Глисти Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Глисти Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Глисти Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Глисти Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Глисти Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+14
Олівія
Ната Д
Алла
Іріша
Ollenka
Кідді
profe-me
Ksush@
Kavusja
Martina@
Himena
Yulya123
голубка тетяна
Таська
18 користувачів

Глисти

Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Глисти Empty Глисти

Повідомлення автор Таська 2012-10-05, 1:17 am

Бачу що багатьох хвилює ця тема, я не виключення. Скільки себе пам"ятаю мала котів, тож двічі на рік, киці і всім домашнім робила профілактику.
    Зараз ми на ГВ (нічого не вживали більше року), тож потрібно щось робити. Читала про високу ефективність насіння гарбуза (ніби можна перетирати на порошок і давати діткам), хто які думки має з цього приводу?
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Глисти Empty Re: Глисти

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-05, 11:36 am

Я здавала аналізи ще до вагітності постійно і УЗД робила.То в мене на жаль Лямблії,гнати їх дууууже важко і довго..Декількома етапами це робила.От зараз знов в мене певно та халепа,мушу знов обстежитись повністю,і щось думати з лікуванням..
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577
    Вік : 37

Повідомлення автор Yulya123 2012-10-05, 12:15 pm

Мене теж цікавить така тема...бо у дитини поганий апетит і погано набирає вагу...Думаю може є причина в цьому...Може глисти...Здавали аналізи...нічого не виявили...але то перевіряли на острички...може в нас інший вид....як роблять аналізи на глисти....?
    Himena
    Himena
    -
    -

К-ть повідомлень : 823

Повідомлення автор Himena 2012-10-12, 12:37 pm

Аналізи на глисти - це кров з вени на антиіла до певних типів глистів (повний пакет в Києві коштує близько 400 грн.).
    Всі посіви калу - без толку, їх потрібно здавати багато разів і з певним інтервалом, щоб виловити фазу розмноження.

При ГВ з глистами можна боротися гомеопатичними засобами.
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

Повідомлення автор Yulya123 2012-10-12, 2:07 pm

Дякую, треба бути здати такий аналіз...бощось у мене передчуттящо у малого вони є
    Himena
    Himena
    -
    -

К-ть повідомлень : 823

Повідомлення автор Himena 2012-10-12, 6:25 pm

Yulya123, єдине, перед тим як здавати в якійсь незалежній лабораторії (Діля, Сінево тощо), треба передзвонити на гарячу лінію і дізнатися, де в їхньому найближчому пункті є дитяча медсестра, бо буде складно здавати: по-перше, вони (звичайні медсестри) не дуже хочуть брати кров у малюків, а по-друге, ще й аналіз можуть зіпсувати, некваліфіковано взявши (звісно, вони потім перероблять, не взявши за це грошей, але ж це який стрес для дитини та й втрата часу - добратися до них, ще й висидіти в черзі).
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

Повідомлення автор Yulya123 2012-10-12, 6:35 pm

Дякуююю...то є дуже ціна порада,бо сама здавала аналізи в Сінєво і бачила те як там діти плачуть...А кров та ще з вени брати, то взагалі капець...у мене малий дуже нервовий і крику буде огого
    Martina@
    Martina@
    -
    -

К-ть повідомлень : 1781
    Вік : 40

Повідомлення автор Martina@ 2013-01-16, 4:28 pm

Yulya123 пише:Мене теж цікавить така тема...бо у дитини поганий апетит і погано набирає вагу...Думаю може є причина в цьому...Може глисти...Здавали аналізи...нічого не виявили...але то перевіряли на острички...може в нас інший вид....як роблять аналізи на глисти....?
    та ні в крові будуть антитіла якщо хоч раз вже дитина мала глисти (це про гострики), і навіть якщо вони виведені то всеодно в крові ті антитіла будуть, тому це не 100%
    я тепер працюю в лабор. правда державній, то глисти діткам простіше виявити коли роблять зішкряб (з попки) і дивляться. якщо точніше хочете взнати чи є глисти приходять три рази підряд (дитя перед тим не миють)
    це гарантований простий, не болючий і економний метод.(ну можна ще в калі проглянути)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Повідомлення автор Kavusja 2013-01-16, 4:33 pm

В нас тут тема про здоров'я жінки, а не діток.
    Martina@
    Martina@
    -
    -

К-ть повідомлень : 1781
    Вік : 40

Повідомлення автор Martina@ 2013-01-16, 4:35 pm

то просто була відповідь на питання щодо дитини, але суть чи в дорослого чи в малого не змінюється
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2013-01-18, 3:06 pm

Що я знаю знаю про це(з лекції нашого нововолинського лікаря): ) ) 95% населення світу заражено паразитами. 99.9% людей,в яких вдома є будь-які тварини-заражені паразитами.Кожна четверта смерть у світі-як наслідок паразитарного ураження.Навіть якщо вивели паразити,це не значить,що через кілька днів ви не зможете заразитись ними знову.Тому антипаразитарну схему треба проводити 4 рази на рік(як мінімум). Лікування більшості захворювань треба починати з боротьби з паразитами.Порушення психіки,спричинене паразитами,може проявитися аж в третьому поколінні.Це-чума 21 століття(глисти можуть бути в будь-якому органі,в тому числі і в мозку). ) ) )І ще хочу висловити одну свою особисту думку:замість того,щоб платити 400 грв. за обстеження,яке все одно не дасть вам гарантії чи є,чи немає глистів,краще купити якісь ліки проти глистів.Тільки думайте,що купляєте,щоб потім не лікувати печінку. :)
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354

Повідомлення автор Таська 2013-01-18, 3:09 pm

Ksush@, потравити глисти це не сама велика проблема, ще потрібно грамотно все це вивести, щоб всі ці токсини не попали в кров
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-01-18, 3:11 pm

Дуже правильно,Таська.І такі методи є,треба тільки їх пошукати.
    profe-me
    profe-me
    -
    -

К-ть повідомлень : 578

Повідомлення автор profe-me 2013-02-01, 4:05 pm

Я колись мала таку проблему, і не один рік. В моєї сестри були лямблії в печінці, це найгірші глисти,їх вивести найважче. Я повністю погоджуюся з Таська, потравити не проблема, а вивести мертвих глистів, о то проблема. Я перевірялася в лікарки з Києва, вона приїжджала до Львова,вона одна з перших лікарів які в Україні почали займатися виведенням паразитів з організму, Шаліта Ніна Іванівна. Але після прописаних ліків (виключно на травах), ми пили ліки 2 місяці, і вони пропали, і наслідки їх перебування в організмі. Добре, що ці ліки також можна приймати дітям з 3 років. Час від часу ми всією сім'єю чистимо організм від паразитів.
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2013-02-12, 10:55 pm

ОленПішли ми сьогодні на свою голову до лікаря одного, вона подивилась, що по аналізу крові (місяць назад здавали) еозинофіли повишені ( але по нормам сінево вони у нормі) і сказала, що мабуть у Матвія глисти, треба давати йому вермокс, нам пити ворміл і ще на дизбактеріоз кал занести. Почитала про вермокс - його можна тільки з 2-х років, він дуже токсичний і тд, ому думаю відкласти все це, наступного місяця знову перездамо амілазу, кров, копрограму, узі зробимо і тоді підемо до іншого лікаря.
    Ще вона питала - якщо зубами скрежече і за вуха себе дьоргає, значить глисти є, дивлюсь Комаровського - каже єрєсь це все, як глист у попі може викликати скрежетання зубами?
    Вже стільки про них начиталась, що аж нудить, до речі класна дієте, апетит відбило конкретнока.....

То глисти в такому віці малоймовірно,краще перездайте аналізи ще раз, здайте кал на яйця глистів а потім йдіть до лікаря, те що були еозинофіли ще нічого не значить.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-02-12, 10:59 pm

І ядумаю що краще точно аналізи здати..принаймі дитині.але знаю,що якщо є коти,собаки-профілактика мусить бути.Препарати треба лишень хороші,доречні підібрати.
    Ollenka
    -
    -

К-ть повідомлень : 325

Повідомлення автор Ollenka 2013-02-12, 11:21 pm

голубка тетяна, на жаль майже усі препарати мають застереження - діткам до 2-х років не можна, бо вони токсичні та важкі для печінки та підшлункової. Комаровський каже спочатку знайти глистів, а тоді вже лікувати, тим більше таким маленьким діткам
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2013-02-12, 11:23 pm

Правильно, спочатку треба їх знайти, підтвердити наявність а тоді лікувати.
    Ollenka
    -
    -

К-ть повідомлень : 325

Повідомлення автор Ollenka 2013-02-12, 11:50 pm

почитала, що наші еозинофіли у межах норми 4,8, норма 1-5, у діток, в яких є глисти, вони 20-30 і і більше
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Повідомлення автор Іріша 2013-02-13, 2:18 pm

В моєї сестри колись були глисти не знаю які точно.Вона пила якись такий чай що виганяє це все з організму.Десь до тижня часу вони як почали виходити то весь кал ворушився це жах.Навіть не здавалося що таке може бути.А що вони в організмі роблять то капец повний.
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2013-02-13, 2:35 pm

iriwa пише:В моєї сестри колись були глисти не знаю які точно.Вона пила якись такий чай що виганяє це все з організму.Десь до тижня часу вони як почали виходити то весь кал ворушився це жах.Навіть не здавалося що таке може бути.А що вони в організмі роблять то капец повний.
    aa aa Це дуже страшно
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2013-02-13, 2:37 pm

iriwa пише:В моєї сестри колись були глисти не знаю які точно.Вона пила якись такий чай що виганяє це все з організму.Десь до тижня часу вони як почали виходити то весь кал ворушився це жах.Навіть не здавалося що таке може бути.А що вони в організмі роблять то капец повний.
    А назву чаю пам"ятаєте?
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Повідомлення автор Іріша 2013-02-13, 2:38 pm

В тому той діло що ні бо це було вже років 10 тому.Я і сама була б рада якби хоть хтось памятав.Знаю тільки що його потрібно 1 літру в день випивати.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Повідомлення автор Ната Д 2013-02-15, 10:31 pm

Знаю що від глистів потрібно зїдати щодня, по стакану насіння гарбузового чищеного, не дуже піджареного.
    Олівія
    Олівія
    -
    -

К-ть повідомлень : 65

Повідомлення автор Олівія 2013-02-27, 6:29 pm

Дівчата, я робила ліки від цих паразитів так: потрібно 2 ст ложки дрібно нарізаних лисичок (обовязково свіжих або сухих), залити них 150 гр горілки, настоювати у холодильнику 14 днів, потім приймати по 1 ч ложці перед сном 1 місяць. Ця настоянка лікує всі види глмстів і ще й підвищує імунітет. Не знаю чи правда, але подавали малій, то принаймі стала краще їсти. njam

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 6:45 pm