Зараз ми на ГВ (нічого не вживали більше року), тож потрібно щось робити. Читала про високу ефективність насіння гарбуза (ніби можна перетирати на порошок і давати діткам), хто які думки має з цього приводу?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+14
Олівія
Ната Д
Алла
Іріша
Ollenka
Кідді
profe-me
Ksush@
Kavusja
Martina@
Himena
Yulya123
голубка тетяна
Таська
18 користувачів
Глисти
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°1
Глисти
Бачу що багатьох хвилює ця тема, я не виключення. Скільки себе пам"ятаю мала котів, тож двічі на рік, киці і всім домашнім робила профілактику.
Зараз ми на ГВ (нічого не вживали більше року), тож потрібно щось робити. Читала про високу ефективність насіння гарбуза (ніби можна перетирати на порошок і давати діткам), хто які думки має з цього приводу?
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°2
Re: Глисти
Я здавала аналізи ще до вагітності постійно і УЗД робила.То в мене на жаль Лямблії,гнати їх дууууже важко і довго..Декількома етапами це робила.От зараз знов в мене певно та халепа,мушу знов обстежитись повністю,і щось думати з лікуванням..
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Мене теж цікавить така тема...бо у дитини поганий апетит і погано набирає вагу...Думаю може є причина в цьому...Може глисти...Здавали аналізи...нічого не виявили...але то перевіряли на острички...може в нас інший вид....як роблять аналізи на глисти....?
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°4
Аналізи на глисти - це кров з вени на антиіла до певних типів глистів (повний пакет в Києві коштує близько 400 грн.).
Всі посіви калу - без толку, їх потрібно здавати багато разів і з певним інтервалом, щоб виловити фазу розмноження.
При ГВ з глистами можна боротися гомеопатичними засобами.
Всі посіви калу - без толку, їх потрібно здавати багато разів і з певним інтервалом, щоб виловити фазу розмноження.
При ГВ з глистами можна боротися гомеопатичними засобами.
Yulya123- -
- Повідомлення n°5
Дякую, треба бути здати такий аналіз...бощось у мене передчуттящо у малого вони є
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°6
Yulya123, єдине, перед тим як здавати в якійсь незалежній лабораторії (Діля, Сінево тощо), треба передзвонити на гарячу лінію і дізнатися, де в їхньому найближчому пункті є дитяча медсестра, бо буде складно здавати: по-перше, вони (звичайні медсестри) не дуже хочуть брати кров у малюків, а по-друге, ще й аналіз можуть зіпсувати, некваліфіковано взявши (звісно, вони потім перероблять, не взявши за це грошей, але ж це який стрес для дитини та й втрата часу - добратися до них, ще й висидіти в черзі).
Yulya123- -
- Повідомлення n°7
Дякуююю...то є дуже ціна порада,бо сама здавала аналізи в Сінєво і бачила те як там діти плачуть...А кров та ще з вени брати, то взагалі капець...у мене малий дуже нервовий і крику буде огого
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°8
та ні в крові будуть антитіла якщо хоч раз вже дитина мала глисти (це про гострики), і навіть якщо вони виведені то всеодно в крові ті антитіла будуть, тому це не 100%Yulya123 пише:Мене теж цікавить така тема...бо у дитини поганий апетит і погано набирає вагу...Думаю може є причина в цьому...Може глисти...Здавали аналізи...нічого не виявили...але то перевіряли на острички...може в нас інший вид....як роблять аналізи на глисти....?
я тепер працюю в лабор. правда державній, то глисти діткам простіше виявити коли роблять зішкряб (з попки) і дивляться. якщо точніше хочете взнати чи є глисти приходять три рази підряд (дитя перед тим не миють)
це гарантований простий, не болючий і економний метод.(ну можна ще в калі проглянути)
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°9
В нас тут тема про здоров'я жінки, а не діток.
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°10
то просто була відповідь на питання щодо дитини, але суть чи в дорослого чи в малого не змінюється
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°11
Що я знаю знаю про це(з лекції нашого нововолинського лікаря): ) ) 95% населення світу заражено паразитами. 99.9% людей,в яких вдома є будь-які тварини-заражені паразитами.Кожна четверта смерть у світі-як наслідок паразитарного ураження.Навіть якщо вивели паразити,це не значить,що через кілька днів ви не зможете заразитись ними знову.Тому антипаразитарну схему треба проводити 4 рази на рік(як мінімум). Лікування більшості захворювань треба починати з боротьби з паразитами.Порушення психіки,спричинене паразитами,може проявитися аж в третьому поколінні.Це-чума 21 століття(глисти можуть бути в будь-якому органі,в тому числі і в мозку). ) ) )І ще хочу висловити одну свою особисту думку:замість того,щоб платити 400 грв. за обстеження,яке все одно не дасть вам гарантії чи є,чи немає глистів,краще купити якісь ліки проти глистів.Тільки думайте,що купляєте,щоб потім не лікувати печінку.
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
- Повідомлення n°12
Ksush@, потравити глисти це не сама велика проблема, ще потрібно грамотно все це вивести, щоб всі ці токсини не попали в кров
Ksush@- -
- Повідомлення n°13
Дуже правильно,Таська.І такі методи є,треба тільки їх пошукати.
profe-me- -
- К-ть повідомлень : 578
- Повідомлення n°14
Я колись мала таку проблему, і не один рік. В моєї сестри були лямблії в печінці, це найгірші глисти,їх вивести найважче. Я повністю погоджуюся з Таська, потравити не проблема, а вивести мертвих глистів, о то проблема. Я перевірялася в лікарки з Києва, вона приїжджала до Львова,вона одна з перших лікарів які в Україні почали займатися виведенням паразитів з організму, Шаліта Ніна Іванівна. Але після прописаних ліків (виключно на травах), ми пили ліки 2 місяці, і вони пропали, і наслідки їх перебування в організмі. Добре, що ці ліки також можна приймати дітям з 3 років. Час від часу ми всією сім'єю чистимо організм від паразитів.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°15
ОленПішли ми сьогодні на свою голову до лікаря одного, вона подивилась, що по аналізу крові (місяць назад здавали) еозинофіли повишені ( але по нормам сінево вони у нормі) і сказала, що мабуть у Матвія глисти, треба давати йому вермокс, нам пити ворміл і ще на дизбактеріоз кал занести. Почитала про вермокс - його можна тільки з 2-х років, він дуже токсичний і тд, ому думаю відкласти все це, наступного місяця знову перездамо амілазу, кров, копрограму, узі зробимо і тоді підемо до іншого лікаря.
Ще вона питала - якщо зубами скрежече і за вуха себе дьоргає, значить глисти є, дивлюсь Комаровського - каже єрєсь це все, як глист у попі може викликати скрежетання зубами?
Вже стільки про них начиталась, що аж нудить, до речі класна дієте, апетит відбило конкретнока.....
То глисти в такому віці малоймовірно,краще перездайте аналізи ще раз, здайте кал на яйця глистів а потім йдіть до лікаря, те що були еозинофіли ще нічого не значить.
Ще вона питала - якщо зубами скрежече і за вуха себе дьоргає, значить глисти є, дивлюсь Комаровського - каже єрєсь це все, як глист у попі може викликати скрежетання зубами?
Вже стільки про них начиталась, що аж нудить, до речі класна дієте, апетит відбило конкретнока.....
То глисти в такому віці малоймовірно,краще перездайте аналізи ще раз, здайте кал на яйця глистів а потім йдіть до лікаря, те що були еозинофіли ще нічого не значить.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°16
І ядумаю що краще точно аналізи здати..принаймі дитині.але знаю,що якщо є коти,собаки-профілактика мусить бути.Препарати треба лишень хороші,доречні підібрати.
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°17
голубка тетяна, на жаль майже усі препарати мають застереження - діткам до 2-х років не можна, бо вони токсичні та важкі для печінки та підшлункової. Комаровський каже спочатку знайти глистів, а тоді вже лікувати, тим більше таким маленьким діткам
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°18
Правильно, спочатку треба їх знайти, підтвердити наявність а тоді лікувати.
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°19
почитала, що наші еозинофіли у межах норми 4,8, норма 1-5, у діток, в яких є глисти, вони 20-30 і і більше
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°20
В моєї сестри колись були глисти не знаю які точно.Вона пила якись такий чай що виганяє це все з організму.Десь до тижня часу вони як почали виходити то весь кал ворушився це жах.Навіть не здавалося що таке може бути.А що вони в організмі роблять то капец повний.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°21
Це дуже страшноiriwa пише:В моєї сестри колись були глисти не знаю які точно.Вона пила якись такий чай що виганяє це все з організму.Десь до тижня часу вони як почали виходити то весь кал ворушився це жах.Навіть не здавалося що таке може бути.А що вони в організмі роблять то капец повний.
Ksush@- -
- Повідомлення n°22
А назву чаю пам"ятаєте?iriwa пише:В моєї сестри колись були глисти не знаю які точно.Вона пила якись такий чай що виганяє це все з організму.Десь до тижня часу вони як почали виходити то весь кал ворушився це жах.Навіть не здавалося що таке може бути.А що вони в організмі роблять то капец повний.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°23
В тому той діло що ні бо це було вже років 10 тому.Я і сама була б рада якби хоть хтось памятав.Знаю тільки що його потрібно 1 літру в день випивати.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°24
Знаю що від глистів потрібно зїдати щодня, по стакану насіння гарбузового чищеного, не дуже піджареного.
Олівія- -
- К-ть повідомлень : 65
- Повідомлення n°25
Дівчата, я робила ліки від цих паразитів так: потрібно 2 ст ложки дрібно нарізаних лисичок (обовязково свіжих або сухих), залити них 150 гр горілки, настоювати у холодильнику 14 днів, потім приймати по 1 ч ложці перед сном 1 місяць. Ця настоянка лікує всі види глмстів і ще й підвищує імунітет. Не знаю чи правда, але подавали малій, то принаймі стала краще їсти.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89