А ви як думаєте? Які є плюси і мінуси СП?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 25, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 25 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+21
Ірчик
ляля
Обнімаю щастя
Krasotka
Алла
Іріша
Оксана Л
Zarivna
мамася
musya
petrywka
snv512
Martina@
Ksush@
Кідді
Yulya123
Natie
голубка тетяна
Kavusja
пушкарік
Ната Д
25 користувачів
Чи вігідно купувати в СП?
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°1
Чи вігідно купувати в СП?
Зараз стали дуже популярними СП. - спільні покупки. З однієї сторони економі. купуємо по оптових цінах, переплачуємо лише маленький відсоток. Але ж це ризик, в нас є купа речей з Сп які нам не підійшли. Добре якщо можна їх продати. А як не вийде?
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
Вік : 34
- Повідомлення n°2
Re: Чи вігідно купувати в СП?
Плюси - економія, якісні речі за доступну ціну, не потрібно ходити по магазинам, доставка куди зручно і коли зручно
Мінуси - не пощупаєш і незавжди прийде гарантований колір (стосується дитячого одягу)
Мінуси - не пощупаєш і незавжди прийде гарантований колір (стосується дитячого одягу)
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Плюси - економія грошей.
Мінуси - довго чекати, не можна приміряти, не завжди можна обрати бажаний колір, може прийти брак.
Мінуси - довго чекати, не можна приміряти, не завжди можна обрати бажаний колір, може прийти брак.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°4
Я поки задоволена покупками СП.А не розстроююсь,як щось не так,бо завчасно знаю що є ризики.Але ттт,не те купила тільки раз,і то вдалось сплавити,як подарунок)
Зате дитячими сп,я дуже задоволена,бо купую гарні речі по дуже низькім цінам!
Зате дитячими сп,я дуже задоволена,бо купую гарні речі по дуже низькім цінам!
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°5
Користувалась тільки раз. Покупкою задоволена (взуття від Зетпол), але от розмір не підійшов. Щодо ціни, то на 5 гр дешевше вийшло ніж в магазині, але + пересилка, то виходить так само АЛЕ: в СП асортимент був набагато ширший. ТОму незнаю. Якщо я маю уявлення про фірму, марку ... то можливо і краще. але якщо є можливість купити в магазині на 10гр дорожче - то напевне виберу останнє
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°6
Не завжди була задоволена речами з Сп, але всежтаки дешевше...
Зараз розумію що в СП треба замовляти лише марку яку ти знаєш, тобто дорогого товару, який ти б хотіла купити в магазині, але там дуже дорого...СП зазвичай дешевше...от тоді є це вигідним...
Як от нещодавно я замовила комбез зимовий для дитини доніло....він обійшовся мені щось близько 700грн...а в магазині такий 1100грн...якість дуже класна...я мріяла про нього з минулої зими...але жаліла грошей...зараз побачила що на ринку звичайне коштує від 500грн от і замовити не побоялася...бо бачила його на яву
Ще була задоволена якістю ортопедичного взуття яке замовляла у НАНИ....нам воно дуже потрібне...знаю що то за марка...Подобалося і раніше тому замовила без вагані...Дешевше вийшло в половину
Зараз розумію що в СП треба замовляти лише марку яку ти знаєш, тобто дорогого товару, який ти б хотіла купити в магазині, але там дуже дорого...СП зазвичай дешевше...от тоді є це вигідним...
Як от нещодавно я замовила комбез зимовий для дитини доніло....він обійшовся мені щось близько 700грн...а в магазині такий 1100грн...якість дуже класна...я мріяла про нього з минулої зими...але жаліла грошей...зараз побачила що на ринку звичайне коштує від 500грн от і замовити не побоялася...бо бачила його на яву
Ще була задоволена якістю ортопедичного взуття яке замовляла у НАНИ....нам воно дуже потрібне...знаю що то за марка...Подобалося і раніше тому замовила без вагані...Дешевше вийшло в половину
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°7
Так вигідно, один раз прогадала а рештою покупок задоволена, але потрібно добре рахувати чи окупляється покупка)
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°8
І я задоволена СП.В основному замовляю дит.одяг.Звичайно,одну-дві дешеві кофтинки не вигідно замовляти.Тому я долучаю до цього сестру,навіть замовляю і на виріст,щоб не замовляти кожних пару місяців.Тоді виходить дуже вигідно.А якщо ще знайома з ТМ,то взагалі супер!
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
- Повідомлення n°9
А я нещодавно рилась в Інтернеті,і в одному оптовому інтернет-магазині побачила точнісінько таку ж куртку,яку купила 2 місяці тому на ринку за 650 грв.(дитині).На цьому сайті вона коштує 370,а якщо ростовкою,то взагалі 340.Якби раніше знайшла,точно запропонувала б для СП. Низький уклін тому,хто придумав СП!
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°10
та не те слово що вигідно!!!
я на базар взагалі не ходжу, лише на пошту або в банк
економиш не тільки час і гроші, а й теплі ноги зимою, і ще спокійно спиш (а не дивишся на космічні ціни)
Велике дякую СП
(ризик є, але в мене особисто так щоб вже дуже барахло прийшло чи повністю не те, не було жодного разу)
бувало що прогадала з розміром (але я швиденько знаходила нового власника)
я на базар взагалі не ходжу, лише на пошту або в банк
економиш не тільки час і гроші, а й теплі ноги зимою, і ще спокійно спиш (а не дивишся на космічні ціни)
Велике дякую СП
(ризик є, але в мене особисто так щоб вже дуже барахло прийшло чи повністю не те, не було жодного разу)
бувало що прогадала з розміром (але я швиденько знаходила нового власника)
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°11
вигідно, але треба бути готовим до ризиків) І МАТИ ВНУТРІШНІЙ СТОП)))
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°12
Я вже давно купую речі в різних СП. Вже й не пам"ятаю, коли в магазині щось купувала
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°13
Ооооо...і я вже забула як магазини виглядають. А на рахунок того чи вигідно, то для мене дуже вигідно, єдине, що завжди існує ризик, що річ не підійде.
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°14
Це як про мене сказано.petrywka пише:Я вже давно купую речі в різних СП. Вже й не пам"ятаю, коли в магазині щось купувала
В Сп купую дуже багато всього
Zarivna- -
- К-ть повідомлень : 406
Вік : 33
- Повідомлення n°15
ахаха)))))))))))) я так гадаю що всі форумські Дамочки/дівчаиа давно відчули економію грошей і часу тому і купляють лише в неті.))))
мамася- -
- Повідомлення n°16
Ще один мінус в Сп - роздачі. Не завжди виходить прийти в зазначений час і в зазначене місце. І найбільше обідно ,якщо тобі через якусь дрібничку приходиться потім пертися в інший кінець міста.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°17
Мені ще не подобаєтся,що деякі організатори не повідомляють що кому прийшло!
мамася- -
- Повідомлення n°18
просто не всі постачальники скидають наклідні по підтвердженні наявності ,напевне тому.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°19
Та,ні...це вже коли товар точно є!Кажуть шукайте десь по темці,що кому прийшло!!А то може бути до 10 сторінок!!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°20
Якщо вже замовляєте щось то слідкуйте за темою, а то деякі назамовляють і зникнуть, а ти шукай потім.
мамася- -
- Повідомлення n°21
ого, ну так дійсно несерйозно. Я думаю, що організатор все одно має якусь базу ,де внесено всі дані, і можна пояснити ,що прийшло, а що ні. У мене бували випадки, коли я оплачувала за товар ,на роздачу не попадала, потім зустрічалася з організатором, а там якась маленька фігнюшка. І потім ще півтори місяця чекала, щоб мені гроші назад на картку кинули
Оксана Л- -
- К-ть повідомлень : 64
- Повідомлення n°22
Звичайно, у СП купувати вигідно.
Тепер дуже часто так купую здебільшого речі для дитини.
Багато чого залежить від організатора СП, маю на увазі, щоб усі були задоволені, хоча завжди є певні нюанси.
Тепер дуже часто так купую здебільшого речі для дитини.
Багато чого залежить від організатора СП, маю на увазі, щоб усі були задоволені, хоча завжди є певні нюанси.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°23
Я теж на СП все купую.Навіть не хочу йти на ринок
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°24
Так, на ринку ціни як мінімум ще так раз.
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°25
ооо то точно. як перейшлась по базарі аж страшно стало(Алла пише:Так, на ринку ціни як мінімум ще так раз.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89