Дівчата чим бавляться ваші діти, іграшки який фірм ви рекомендуєте?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+18
Ната Д
Ірчик
vitagladjuk
oli4ka
Ksush@
Галочка-Палочка
Maljok
Алла
Koroleva
ляля
Тетяна371
weare
ORLANDA
nana2010
Мері 13
голубка тетяна
Таська
Kavusja
22 користувачів
Дитячі іграшки
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Дитячі іграшки
Перше повідомлення в темі :
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°26
Re: Дитячі іграшки
Поки дітки малі - то дарувати треба те що корисно))) Тобто необхідний одяг, взуття і якусь невеличку іграшку)
Вони ще виростуть і навчаться робити "замовлення" Миколаю...от тоді підуть витрати...
Вони ще виростуть і навчаться робити "замовлення" Миколаю...от тоді підуть витрати...
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°27
Я вже трохи закупилася малому 3р, то купила кілька видів пазлів з великими деталями, дивлюся малий так почав їх складати. Купила металічні 2 машини - малий бачив у магазині, такі, щоб двері до гори відкривалися. Ну і я прикупила...Ще магнітну доску з буквами і цифрами, літак металічний. Ну і куплю фрукти і пару цукерок, бо без них ніяк... Тай певно хватає.ляля пише:дівчатка...хто і що дарує на миколая діткам?а то я в розгубленості...)
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
Вік : 35
- Повідомлення n°28
Ми думали ляльку "Дочки-матері", а зарас думаємо говорящого кота+інтерактивну ляльку
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°29
Ото називається "трохи" закупилася"? :-DГалочка-Палочка пише:Я вже трохи закупилася малому 3р, то купила кілька видів пазлів з великими деталями, дивлюся малий так почав їх складати. Купила металічні 2 машини - малий бачив у магазині, такі, щоб двері до гори відкривалися. Ну і я прикупила...Ще магнітну доску з буквами і цифрами, літак металічний. Ну і куплю фрукти і пару цукерок, бо без них ніяк... Тай певно хватає.
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
- Повідомлення n°30
Ото називається "трохи" закупилася"? :-D[/quote] Стараюся, щоб у малого було ну майже все, що захоче ( в межах розумного). Він у мене побачив у магазині машинку, попросив купити, я спитала, чи можна, щоб Миколай під подушку йому приніс? Малий : "Можна!". І ми чемно вийшли з магазину, якщо поведінка була б інша - то напевне не купила! А так, згадую своє дитинство, як я хотіла, щоб мені купили - а в дома грошей на лишні витрати не було, та й трохи балую свого мальца, поки він у мене один!Ksush@ пише:
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°31
Я теж хочу,щоб мої діти мали те,чого не мала я в дитинстві. Стараємось з чоловіком їм це дати. В межах розумного,звичайно,як пише Галочка- палочка. Моя старша дуже любить настольні ігри,особливо "Монополію",а літом-ролики і велосипед. Менша має поки що м"які іграшки і різні брязкотушки. Їй практично все дісталось "у спадок"від старшої. Ще Алінка грається фітболом,котить його і ходить за ним.
oli4ka- -
- К-ть повідомлень : 339
Вік : 33
- Повідомлення n°32
А в нас є розумне цуценя і донечка дуже любить з ним гратися і спить з ним і воно варте таких грошей,а недавно прикупили пупса бебі бьорн то від неї не відходить і носить, і колише, і годує,і танцює дуже задоволена.Пупс і цуценя це її улюблені іграшки.А так теж грається різними ігрушками під настрій.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°33
Замовила з BabyPlus такі рамки-вкладиші з ручками, то малі цілий вечір гралися.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°34
Хочу своїм діткам купити пластилінову пасту. Може хтось має, які враження?
Пластилиновая паста предназначена для лепки и моделирования. Изготовляется из природных, экологически чистых материалов на основе пшеничной муки, благодаря чему поделка, оставленная в течении 24 часов, затвердивает. Если сразу после использования пасту вернуть обратно в стаканчик, она сохранит свою пластичность и текучесть.
Специальные нетоксичные красители придают цветам пластилиновой пасты яркость и насыщенность.
Отличительной особенностью данной продукции является то, что пластилин не липнет к рукам, одежде и окружающим предметам. В её составе отсутствуют растительные и технические жиры.
Пластилиновая паста имеет приятный запах и соленая на вкус. Так что если вдруг Ваш малыш и потянет его в рот (хотя это и безопасно), то второй раз его отведать он врядли захочет :)
Пластилиновая паста предназначена для лепки и моделирования. Изготовляется из природных, экологически чистых материалов на основе пшеничной муки, благодаря чему поделка, оставленная в течении 24 часов, затвердивает. Если сразу после использования пасту вернуть обратно в стаканчик, она сохранит свою пластичность и текучесть.
Специальные нетоксичные красители придают цветам пластилиновой пасты яркость и насыщенность.
Отличительной особенностью данной продукции является то, что пластилин не липнет к рукам, одежде и окружающим предметам. В её составе отсутствуют растительные и технические жиры.
Пластилиновая паста имеет приятный запах и соленая на вкус. Так что если вдруг Ваш малыш и потянет его в рот (хотя это и безопасно), то второй раз его отведать он врядли захочет :)
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°35
Ми брали малому ))) цікава штука... але в нас вся квартира була в тій пасті
vitagladjuk- -
- К-ть повідомлень : 740
- Повідомлення n°36
О, ми іграшки любимо в нас їх купа нам бабуся купує, ну і ще я не можу втриматись. А ще коли побачила ціни на бебі+, то і те і те хочеться. А ще чоловік як мала дитина металеві машинки хоче Так і назбирується. Але мала грається, це саме головне.
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°37
Ми маємо робота який співає пісеньки і розказує казочки, то вона з ним іноді лягає спати, також дуже любить іздити на машинці та велосипеді.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°38
в нас є таке для ліплення. І малі дуже люблять, я застиляю два ватмани на підлогу і малі там грають, я писала в дедактичних іграх цікаву гру. Ще я малюю великі обємні малюнки і ми заліплюємо по кольорах, типу мозаїки. Але простіше, наприклад сонечко, хмаринка, чи двоколірні дерево.
Forze- -
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°39
Як на мене, найкращий подарунок - книга!
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°40
Forze, Marina123, [adm]СУВОРЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ! На форумі заборонено СПАМити! Ще одне повідомлення подібного змісту - БАН!
Розмістити рекламу можна платно на нашому форумі, всі питання в ПП до Адміністраторів.[/adm]
Розмістити рекламу можна платно на нашому форумі, всі питання в ПП до Адміністраторів.[/adm]
Анилла89- -
- К-ть повідомлень : 24
- Повідомлення n°41
У меня дети играют самыми разными игрушками. Я на https://platoshka.com.ua/ заказываю постоянно и много игрушек. У каждого же должна быть персональная игрушка))
А потом когда каждый наиграется со своей, начинают друг с другом меняться)
У нас нет такого, чтоб что то конкретное нужно покупать для детских игр!
А потом когда каждый наиграется со своей, начинают друг с другом меняться)
У нас нет такого, чтоб что то конкретное нужно покупать для детских игр!
walyerka- -
- К-ть повідомлень : 13
- Повідомлення n°42
Я стараюся купувати розвиваючі іграшки
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89