Дівчата як вам це шоу... ділимося враженнями
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 27, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 27 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
Natali
Oleh
Зорянка
alinka25
snv512
Martina@
oksano4ka
Львів'янка
мамася
голубка тетяна
Іріша
Таська
Ksush@
Zarivna
Молочна шоколадка
Кідді
Natie
Антуріум
nana2010
kukusya
Kavusja
milanka
26 користувачів
Холостяк
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°1
Холостяк
Перше повідомлення в темі :
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°126
Re: Холостяк
і хто ж виграє.думаю що Аня
Іріша- -
- Повідомлення n°127
А коли було весілля Яни
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°128
ну... я теж читала, що Аня виграє
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°129
то не її весілля було, то вона просто була на весіллі в якості гостіА коли було весілля Яни
Написала форумчанка, що в фіналі буде Яна і Аня, і вибере він Аню. Але то таке - взагаліто учасницям заборонено розповсюджувати таку інформцію до закінчення шоу
Іріша- -
- Повідомлення n°130
Мммда класно!Я так і думала,добре що не Яна.Напевне на проекті "Холостяк" Янам суджено бути другими
Kavusja- -
- Повідомлення n°131
Якщо всі все знають наперед то навіщо тоді розігрувати всі ті сцени, сльози, сварки та і як можна...?
Цікаво їм платять щось за гру?
Цікаво їм платять щось за гру?
Іріша- -
- Повідомлення n°132
Та ні це знімалося зимою,але їм не можна розповідати до тих пір поки не закінчать транслювати по телебаченню
Іріша- -
- Повідомлення n°133
О це так фінал!Холостяк вибрав все таки Аню.Але мені здається що це не є нормальний початок стосунків це брєд якись.Ліпше вже була б Яна.А то до тої потяг,а до Ані що.Не думаю що в нього любов.Якби любив такого не зробив.Хіба так повеселитись
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°134
А я не подивилась вчора,чекаю повтору...
Kavusja- -
- Повідомлення n°135
і я пропустила...
Ksush@- -
- Повідомлення n°136
А я повтор сьогодні подивилась.
Я в шоці від фіналу! Як так можна:вибрав Аню,а потім пішов прощатися з Яною і плакав у неї на плечі,мол,пробач,так буде краще для всіх.Ще й зізнався Ані про те,що в нього з Яною на проекті БУЛИ інтимні стосунки.
Аня чудова дівчина,але не для нього,я так думаю.Та й мені показалось,що він любить Яну.Аня просто його влаштовує у всьому,бо ще не спорчена дівчина.Але я впевнена,що вони довго не проживуть разом.Вони не пара.А от з Яною він виглядає непогано.Тим більше після таких откровень.Аню мені просто шкода.
Десь вище писали,що Андрій гей.Та він бабник ще той. А може і те,і те.Ще був анонс пост-шоу,що вийде в наступну п"ятницю.Дуже цікаві деякі моменти показали,уривки.Чекаю-недочекаюсь.
Хто не бачив фіналу,подивіться по нету,не пошкодуєте.Як на мене,це самий "кончаний"холостяк.Навіть важко слова найти.Хто дивився,зрозуміє мене.
Я в шоці від фіналу! Як так можна:вибрав Аню,а потім пішов прощатися з Яною і плакав у неї на плечі,мол,пробач,так буде краще для всіх.Ще й зізнався Ані про те,що в нього з Яною на проекті БУЛИ інтимні стосунки.
Аня чудова дівчина,але не для нього,я так думаю.Та й мені показалось,що він любить Яну.Аня просто його влаштовує у всьому,бо ще не спорчена дівчина.Але я впевнена,що вони довго не проживуть разом.Вони не пара.А от з Яною він виглядає непогано.Тим більше після таких откровень.Аню мені просто шкода.
Десь вище писали,що Андрій гей.Та він бабник ще той. А може і те,і те.Ще був анонс пост-шоу,що вийде в наступну п"ятницю.Дуже цікаві деякі моменти показали,уривки.Чекаю-недочекаюсь.
Хто не бачив фіналу,подивіться по нету,не пошкодуєте.Як на мене,це самий "кончаний"холостяк.Навіть важко слова найти.Хто дивився,зрозуміє мене.
Іріша- -
- Повідомлення n°137
І справді,якщо було стільки сліз нафіга Аню вибрав?Може просто ще такої"квітки в його розсаднику на було".Я до самого кінця вагалась кого він вибере насправді Аня-така спокійна,терпляча,а Яна в нього влюбилась.Як можна говорити людині що вони ніби одної крові,а потім взяти і кинути.Здається як би він вибрав Яну,це було б справедливіше для всіх.І Ані після цього не було б так боляче.Як з такого можуть вийти нормальні стосунки?
Ksush@- -
- Повідомлення n°138
Дівчата!Хто дивився пост-шоу в цю п"ятницю?Бо я прогавила.Чула,що там все як у Санта-Барбарі,він зустрічається з кимось іншим,а Яна завагітніла від нього...І повтор ніде не подивлюсь...
SOS!
Напишіть,хто дивився!
SOS!
Напишіть,хто дивився!
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°139
Та понапридумували режисери)))))) Яна ніби була вагітна від нього, але природа вирішила по своєму(((((((так казав Андрій), з Аньою не скалалося через Яну, але він найбільше жаліє що пішла Ірина((((( і тепер він з нею продовжує зустрічатися))))) санта-барбара натуральна.
Іріша- -
- Повідомлення n°140
То точно санта-барбара.Понакручували так...Аня віддала йому кольцо-бо вона такого терпіти не може і так як вони не разом вона не хоче.Яна ніби була вагітна і це була основна причина розставання з Аньою і він пішов до Яни.Але так як в Яни стався викидень він пішов до Іри- бо вона його підтримала в тяжкий час і дав їй ключі від своєї квартири.Короче брєд полнейшый.
Kavusja- -
- Повідомлення n°141
ой ппц... добре що я не дивилася.... фуууу
Ksush@- -
- Повідомлення n°142
А мені так шкода,що не подивилась.Я люблю таке дивитись.
Martina@- -
- Повідомлення n°143
я не так зрозуміла, він з Аньою розійшовся через Іру (бо Янка казала сказати основну і головну причину чому пішов від Ані), а те що вона типу було вагітна, то він її підтримав,і що від дитини не відмовляється і все, а те, що вони разом будуть нічого не казав. (Яна якась на лиці поправилась чи то макіяж їй такий зробили))))Іріша пише:То точно санта-барбара.Понакручували так...Аня віддала йому кольцо-бо вона такого терпіти не може і так як вони не разом вона не хоче.Яна ніби була вагітна і це була основна причина розставання з Аньою і він пішов до Яни.Але так як в Яни стався викидень він пішов до Іри- бо вона його підтримала в тяжкий час і дав їй ключі від своєї квартири.Короче брєд полнейшый.
Іріша- -
- Повідомлення n°144
я тоже замітила,Яна губи такі мала ніби ботоксом наколола
Martina@- -
- Повідомлення n°145
правда така стала як девочка по визову(((((Іріша пише:я тоже замітила,Яна губи такі мала ніби ботоксом наколола
Іріша- -
- Повідомлення n°146
Цікаво,чк там Андрійко ще з Ірою чи вже все.
Kavusja- -
- Повідомлення n°147
Хто слідкує за холостяком, кажуть що Іра чекає дитину...
тут навіть фото є, але там фактично нічого не видно... може просто роздувають, щоб більше інтриги було і популярність росла.
тут навіть фото є, але там фактично нічого не видно... може просто роздувають, щоб більше інтриги було і популярність росла.
Ksush@- -
- Повідомлення n°148
Дивилась тiльки що повторення Холостяка,якраз фiнал,обираe Аню...Але противно дивитись повтор,з такими брехливими почуттями...
Ksush@- -
- Повідомлення n°149
А зараз починаеться постшоу,яке я тодi пропустила. Ура!
Ksush@- -
- Повідомлення n°150
Зараз по СТБ іде Моя правда про Іскорнєва.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89