Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 35, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 35 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+30
Алла
Зорянка
Oksan@
weare
Іріша
Viktorianna
Світулька
мамася
snv512
Таська
Martina@
Ksush@
Olysa
Jul4uk
ma-natka
Кідді
ромашка
Улянчик*
Ната Д
В ритмі щастя...
Олюся
kukusya
nana2010
Margoshka
ялю
голубка тетяна
Natie
Молочна шоколадка
Himena
Kavusja
34 користувачів
Відпочинок з дітьми
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Відпочинок з дітьми
Як і де, ви відпочиваєте з дітками?
Kavusja- -
- Повідомлення n°2
Re: Відпочинок з дітьми
Відтоді як народився малий, нам всього 2 рази вдалося вибратися відпочити...
Перший раз, коли йому було десь 3міс. він спав в колясці, а ми сиділи в кафішкі на подвір'ї і їли піцку. Другий раз на 8ме березня, ми ходили в ТРЦ, знову він спав в колясці, а ми насолоджувалися смачним капучіно з тістечком.
Перший раз, коли йому було десь 3міс. він спав в колясці, а ми сиділи в кафішкі на подвір'ї і їли піцку. Другий раз на 8ме березня, ми ходили в ТРЦ, знову він спав в колясці, а ми насолоджувалися смачним капучіно з тістечком.
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°3
Ми ще не відпочивали: лишити на пару годин ні на кого, піти в улюблену кафешку, де, до речі, були стільчики для малюків - не можемо, бо закрили, а до кав"ярні - теж не вийде, там таких стільчиків немає, будемо вже чекати, коли відкриється літня площадка, щоб не боятися, що доня все рознесе в приміщенні
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°4
І я з нетерпінням чекаю тепла, можна буде десь і на літніх столиках посидіти, і на природу кудись вибратись
Хоча ми з доньою досить часто виходимо в гості, бува і в кафе чи піцерію, та відпочинком це не назвеш, принаймі для мами
Хоча ми з доньою досить часто виходимо в гості, бува і в кафе чи піцерію, та відпочинком це не назвеш, принаймі для мами
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°5
А я мрію про відпочинок у Карпатах. минулого року нам з чоловіком так і не вдалось поїхати, а цього року надіюсь получиться. маленька вже трішки підросте. поїдемо машиною, думаю жодних проблем не повинно бути.
а так тут на місці, то ходимо тільки в гості до когось додому, і то не часто. також з нетерпінням чекаю тепла , щою хоч кудись до лісу піти!
а так тут на місці, то ходимо тільки в гості до когось додому, і то не часто. також з нетерпінням чекаю тепла , щою хоч кудись до лісу піти!
Kavusja- -
- Повідомлення n°6
Дівчата хто з мацьопками їздив потягом, відпишіть як вони себе поводили!
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°7
Ой і мене цікавить питання про потяг.Ми впринципі минулого року,як їхали на море,то в сусідньому купе їхала сім"я з 4-ох місячним малюком,то ми його навіть не чули.
Ми вчора їздили до чоловікових батьків і гуляли на Погулянці
Ми вчора їздили до чоловікових батьків і гуляли на Погулянці
Kavusja- -
- Повідомлення n°8
гарна фотка, така весняна...і мама вся сяє
Молочна шоколадка- -
- Повідомлення n°9
Яка щаслива мамуся!!!!
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°10
ой,дякую)
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°11
Таня,фотка супер:)
Ми теж літом збираємося в Карпати...Були там у вересні,ще з пузіком...Відпочили супер...Там є всі умови бути з дитиною,поідемо машиною,то ж все необхідне візьмемо з собою...А ще планую в Шацьк,в знайомих там гарна дача є...Головне,щоб всі були здорові,тоді можна іхати будь-куди:)
Ми теж літом збираємося в Карпати...Були там у вересні,ще з пузіком...Відпочили супер...Там є всі умови бути з дитиною,поідемо машиною,то ж все необхідне візьмемо з собою...А ще планую в Шацьк,в знайомих там гарна дача є...Головне,щоб всі були здорові,тоді можна іхати будь-куди:)
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°12
О, то саме головне! Ми наразі плануємо поіздку на море, хоча б на вихідні. А як там буде- побачимо!
Молочна шоколадка- -
- Повідомлення n°13
Моя знайома їздила потягом з Києва, малому тоді було 2а місяці. Спав у люльці від коляски, яку ставила собі між ноги. Єдине, що вони викупляли все купе
Kavusja- -
- Повідомлення n°14
Мені теж радили викупити купе і не переживати, в машині малому подобається, думаю що й в потязі теж буде добре поводитися.
Молочна шоколадка- -
- Повідомлення n°15
Мені здається, що потягом навіть легше ніж машиною. В машині дитина постійно в кріслі, їй набридає... Немає як її взяти, ні встати. Машиною можна хіба не дуже далеко.
Kavusja- -
- Повідомлення n°16
Та може й легше, але потягом не під'їдеш до самого моря...чи в потрібне місце, а з пересадками їхати то не має гіршого.
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
- Повідомлення n°17
Дівчата,хто з малечею і в скільки їздив у Крим?плануємо поїхати,але ж незнаю як з малечею бути?
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 36
- Повідомлення n°18
А я вже з малою попрактикували їхати в автобусі. Дуже гарно себе поводила. Думала, що спатиме, але не получилося. Усю дорогу роздивлялася по автобусі.
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
- Повідомлення n°19
Ми літом плануємо їхати в Росію до куми. Дуже хочеться поїхати, але ми в роздумах чим поїдемо. Поїздом яким завжди їздили зняли з розкладу, а робити пересадки не дуже хочеться, та й в машині паритися таку дорогу.
Олюся- -
- К-ть повідомлень : 38
- Повідомлення n°20
Ми були минулого та поза минулого року на Арабатській стрілі в с.Щаслівцево.Дуже сподобалось.Скажу так що Арабатська стріла це самий кращий відпочинок з дітьми.Море тепленьке,повітря суперове,ціни помірні.Ми відпочивала в часному секторі.Пляж був недалеко.Є ринок,багато магазинчиків,кафе.На пляжі є дискотека(але ми не ходили).Ходили в кафешки та на атракціони які були теж на пляжі.Ще мені сподобалось те що ми за 10 днів не бачили жодної пяної людини,тому ввечері можна гуляти спокійно(просто туди їдуть сім*ями з дітьми).Недалеко є гаряче джерело(істочник),з нього б*є справді прям кип*яток вода!!!В селі є банкомати,але не всіх банків.
Єдиний мінус це те що коли їдеш назад то наш поїзд стоїть 2хв.Минулого літа я була з подружкою і з двума дітьми,то з тими тлумаками і з дітьми було дуже важко вилізти.А ще як на зло наш поїзд приїхав на 2 колію,де нема платформи(((.
Якщо когось щось більше цікавить ,можу детальніше розповісти.
Єдиний мінус це те що коли їдеш назад то наш поїзд стоїть 2хв.Минулого літа я була з подружкою і з двума дітьми,то з тими тлумаками і з дітьми було дуже важко вилізти.А ще як на зло наш поїзд приїхав на 2 колію,де нема платформи(((.
Якщо когось щось більше цікавить ,можу детальніше розповісти.
Kavusja- -
- Повідомлення n°21
Я теж хочу з малим на море, але від нас прямо на море нічого не йде...треба тільки з пересадками, а це як на мене дуже важко.
Олюся- -
- Повідомлення n°22
Як нічого не йде?Ви ж в Тернополі живете?
Kavusja- -
- Повідомлення n°23
Так, я маю на увазі, що прямо до самого моря не йде
Олюся- -
- Повідомлення n°24
ааа ти прям на пляж хочеш))) Ну тоді так)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°25
так, я хочу без пересадок...але так не буває...
Ми сьогодні були на шашликах за містом в барі... ааааа які смачні шашлики, і діток маленьких купа було...
Ми сьогодні були на шашликах за містом в барі... ааааа які смачні шашлики, і діток маленьких купа було...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89