Чоловіки, якщо у вас є гроші гордіться цим і радійте, що вашим коханим вони нада!!!
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 14, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 14 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
Ната Д
Оксана Л
мамася
Oksana1989
Oxana_Sunny
Іріша
Ksush@
Yulya123
Алла
nana2010
В ритмі щастя...
AmInka
голубка тетяна
Ollenka
Margoshka
mad_housewife
milanka
Таська
Мері 13
Молочна шоколадка
kukusya
Kavusja
26 користувачів
Яке значення у вашому житті мають гроші???
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Яке значення у вашому житті мають гроші???
Міф про те, що жінкам потрібні тільки гроші, придумав чоловік, у якого грошей немає ...чи так це...??? А з іншої сторони, що робити без грошей, в наш час без них так важко.!?
Чоловіки, якщо у вас є гроші гордіться цим і радійте, що вашим коханим вони нада!!!
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 36
- Повідомлення n°2
Re: Яке значення у вашому житті мають гроші???
Не можу сказати, що в моєю житті гроші займають перше місце, але те, що далеко не останнє то факт. В такому суспільстві у якому ми живемо без грошей ніяк не обійтися. Інша річ у їх кількості. Особисто для мене їх аж загадто багато не потрібно. Хотілося б, щоб їх вистачало но нормальне існування в цьому світі. Тимпаче, що нас тепер уже троє то відповідно і потреба в грошах збільшилася. І як не пародиксально їх завжди мало))))
А різні міфи про те, що жінкам потрібні лише гроші придумують не лише ті чоловіки у яких їх не має, але й неудачники, ботаніки і т.д. У такому випадку хочеться сказати чоловікам: Мужчини, займіть своє природнє місце в цьому житті і не будьте тюхтіями.
А різні міфи про те, що жінкам потрібні лише гроші придумують не лише ті чоловіки у яких їх не має, але й неудачники, ботаніки і т.д. У такому випадку хочеться сказати чоловікам: Мужчини, займіть своє природнє місце в цьому житті і не будьте тюхтіями.
Kavusja- -
- Повідомлення n°3
kukusya пише:Мужчини, займіть своє природнє місце в цьому житті і не будьте тюхтіями.
Підтримую! Ще з давніх давен заведено, що чоловік має здобувати і їжу і вогонь, а жінка народжувати дітей. Як не крути, а чоловік має бути чоловіком!
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°4
Як не крути, а у нашому суспільстві, та й у теперішньому часі без грошей не проживеш!!!! Якими би не були стосунки, інші цінності - та все добре, коли фінанси в порядку, а як немає грошей, то з часом і все рушиться
Гість- Гість
- Повідомлення n°5
Підтримую Міля. Тим більше, коли в сім"ї є діткі-гроші просто необхідні. Я хочу, щоб мої діти добре харчувались і були гарно вдіті.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°6
мій чоловік каже, що я помішана на грошах, а куда без них?! життя одне і хочеш жити по максимуму, і щоб у твоєї дитини все було.Звичайно в розумних мірах. я не претендую кожний місяць на богами їздити чи купувати житині кожний день щось,але і побувати десь хочу і донечці щось купити для розвитку
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°7
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°8
в нас в сімї основний дохід приносить чоловік
звичайно цього не на все вистачає, доводиться багато в чому собі відмовляти заради малечі )
звичайно цього не на все вистачає, доводиться багато в чому собі відмовляти заради малечі )
mad_housewife- -
- К-ть повідомлень : 887
- Повідомлення n°9
Я в палні грошей така собі тютя, тому мені для щастя багато не потрібно.
Я маю де жити, що вдіти, і що поїсти. Є на червону рибу гроші добре, є тільки макарони теж непогано :)
Маю в що вдіти дитину, і за що купити їй саме необхідне.
Всі живі - здорові. Все, я щаслива.
А подорожувати можна і автостопом. Так навіть веселіше :)
Але я насправді дуже хочу мати багато-багато грошей. Завжди мріяла, що якийсь дідусь з якоїсь канади-австралії вмре і залише мені вагон і малу тілєжку. Тоді я зможу відкрити притулок для тварин, і стерилізувати бездомних. Допомагати безхатчинкам в морози, купувати якісь речі в дитбудинки.
В світі стільки людей, які потребують елементарних речей, хотілось би мати змогу тим ділитись.
А сиротинець сімейного типу просто мрія.
Я маю де жити, що вдіти, і що поїсти. Є на червону рибу гроші добре, є тільки макарони теж непогано :)
Маю в що вдіти дитину, і за що купити їй саме необхідне.
Всі живі - здорові. Все, я щаслива.
А подорожувати можна і автостопом. Так навіть веселіше :)
Але я насправді дуже хочу мати багато-багато грошей. Завжди мріяла, що якийсь дідусь з якоїсь канади-австралії вмре і залише мені вагон і малу тілєжку. Тоді я зможу відкрити притулок для тварин, і стерилізувати бездомних. Допомагати безхатчинкам в морози, купувати якісь речі в дитбудинки.
В світі стільки людей, які потребують елементарних речей, хотілось би мати змогу тим ділитись.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
- Повідомлення n°10
, о, мені думка mad_housewife близька...
А ще, я неможу пройти мимо, щоб не дати милостиню))) Причому, чоловік зі мною свариться, бо я не дивлюсь, чи то дійсно потребуюча людина, чи алкаш, що на бутилку збирає))Мені їх всіх шкода)))
А ще, я неможу пройти мимо, щоб не дати милостиню))) Причому, чоловік зі мною свариться, бо я не дивлюсь, чи то дійсно потребуюча людина, чи алкаш, що на бутилку збирає))Мені їх всіх шкода)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°11
mad_housewife пише: Але я насправді дуже хочу мати багато-багато грошей. Завжди мріяла, що якийсь дідусь з якоїсь канади-австралії вмре і залише мені вагон і малу тілєжку. Тоді я зможу відкрити притулок для тварин, і стерилізувати бездомних. Допомагати безхатчинкам в морози, купувати якісь речі в дитбудинки.
Твоя мрія обов'язково здійсниться, бо вона не корисна, а на користь іншим!!!
mad_housewife- -
- Повідомлення n°12
Margoshka пише:, о, мені думка mad_housewife близька...
Іра, це правда, багато людей цим користуються, і грубо кажучи вважають тебе лохом. Але наш обов"язок дати, а дальше вже Бог їм судья
mad_housewife- -
- Повідомлення n°13
Kavusja пише:mad_housewife пише: Але я насправді дуже хочу мати багато-багато грошей. Завжди мріяла, що якийсь дідусь з якоїсь канади-австралії вмре і залише мені вагон і малу тілєжку. Тоді я зможу відкрити притулок для тварин, і стерилізувати бездомних. Допомагати безхатчинкам в морози, купувати якісь речі в дитбудинки.
Твоя мрія обов'язково здійсниться, бо вона не корисна, а на користь іншим!!!
Ми з Нікітосом домовились, що він стане багатеньким буратіно, і буде з мамою ділитись :)
Ollenka- -
- К-ть повідомлень : 325
- Повідомлення n°14
для мене гроші це перш за все незалежність, а мені важливо не бути залежною, бо тоді ніхто не казатиме мені що і як робити
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
Оленка, підтримую тебе...
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°16
Мені гроші потрібні тільки як засіб получити те чого потребую.Звичайно люблю мати гроші,а хто ж не любить...Але лише для того щоб виміняти їх на щось.Зараз мені трошки незвично,бо гроші дає чоловік.А я привикла мати свої,і не мало...Бо працювала навіть на останніх тижнях вагітності.Але як не дивно поки що мені вистарчає і його грошей,а далі думаю відновити свою діяльність і трошки поповнити сімейний бюджет.
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
- Повідомлення n°17
гроші... що тут скажеш? не в них щастя, але коли їх немає, плакати охота.. раніше я не так зациклювалася на цих папірцях.. лише з народженням діток гроші набули для мене більшого значення, бо коли дитина зі сльозами на очах просить купити кіндер-шоколад, а в тебе навіть на бублик немає грошей, ревіти самій хочеться.. для нас дуже гостро постала проблема нестачі грошей наприкінці 2011 року, коли ми лиш закінчили ремонт в своїй кімнаті, поставили нові батареї і ледь вилізли з боргів, а тут знову треба брати в борг, бо на пологи треба, а там Новий рік і хочеться по-людськи відсвяткувати, дитина в обносках ходить, рукава в куртці мало не по лікоть вже... а я вагітна і з перепадами настрою, то ми часто сварилися через гроші... зараз ТТТ сварок немає, хоч і з грошима досі напряжно, ми ще навіть візочок для малого не купили.. але... вже діло йде до весни і настрій зовсім інший якийсь, тож і проблеми з грошима відступають на другий план.. якось хочеться вірити, що все налагодиться))
Kavusja- -
- Повідомлення n°18
Для мене теж гроші раніше не мали значення...до шлюбу, поки живеш з батьками то не думаєш про таке, а коли починаєш самостійне життя і в тебе вже з'являються свої діти, то починаєш задумуватися...і розумієш, щоб без тих папірців ніяк не проживеш!!!!
mad_housewife- -
- Повідомлення n°19
AmInka все буде добре, у всіх бувають такі періоди.
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
- Повідомлення n°20
mad_housewife, та я вже простіше трохи ставлюся до цього.. вже гормони не так скачуть, як за вагітності, тож тримаю себе в руках і не накручую собі всякого, як ще було місяць тому))
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
- Повідомлення n°21
Амінка, тримайтеся, скоро цей період закінчиться, і тоді ви заживете))))
mad_housewife- -
- Повідомлення n°22
У нашу першу з чоловіком річницю, розпочалась та дурнувата криза.
Зарплатню затримували мені на кілька тижнів, і йому.
Так ось, він подарував мені шкарпетки і шоколадку.
З тих пір він дарував мені і дуже дорогі подарунки. Та все ж, то був особливий подарунок.
і зараз коли він мені купляє носки - для мене це багато значить. І я так тішусь як дитя...
То мені чомусь так згадалось.
Зарплатню затримували мені на кілька тижнів, і йому.
Так ось, він подарував мені шкарпетки і шоколадку.
З тих пір він дарував мені і дуже дорогі подарунки. Та все ж, то був особливий подарунок.
і зараз коли він мені купляє носки - для мене це багато значить. І я так тішусь як дитя...
То мені чомусь так згадалось.
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°23
Гроші....вічна проблема....Відколи завагітніла в нас з тим недуже, постійні гроші на бідтримку, а в нашому виподку йшло тисячами(((((Відповідно я постійно типу на лікарняному, майже нічого незаробляю, тепер в декреті, от получила я 1000грн цього місяця на малу, купила памперси, суміш, кашу, бодік і залишилося 250 грн....а чоловікові затримують вже 2-й тиждень, і так сумно стає на душі коли думаєш що потрібно йти на роботу і таку малютку потрібно залишати на бабусь((((
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
- Повідомлення n°24
Взагалі гроші не люблю,не вмію ними користуватися,не вмію їх в гаманці складати,постійно всюди розкидані і зкомкані.Мені більше подобається,що за них можна купити!!!
Kavusja- -
- Повідомлення n°25
А я люблю гроші...ні я не збоченка якась тільки вони мене не люблять так швидко витрачаються!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89