[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Але не все ще загрузила.
По якості найбільше сподобалась кофта з розділу "Турецький трикотаж" (на 8-9 років,ціна 145 грн.,це мегадешево,вона в альбомі темно-рожева)),і толстовка з трьохнитки-начос (своїй малій брала,дуже товста,пристойний шар начосу,сіра з Мінні, 104 грн.)
Галочка,жилеточки дуже м"які і ніжні,моя Алінка мало не істерику влаштувала,бо думала,що то їй.І шапочка теж гарна.
Ірчик,гольфик з інтерлоку дівчачий дуже гарний,а той,що для хлопчика по якості гірший,там і начос тонший шар,але він дуже красивий,ну і ціна його лише 40 грн! Носочки теплі,махра всередині мені сподобалась,мала пів дня вже в них бігає,то нитки не повилізали))),собі теж брала.
Собі ще брала маєчки з жатки,то маєчки як маєчки.
Колготи білі,Ірчик, мені "цікаві",дуже прості,з візерунками,вони то гарні,але з простенької нитки і тонкі.
Загальні враження як і завжди:те,що дорожче,те краще. Але в нас на ринку дитячі гольфи найгірші (повне г...,краще в секонді купити,ніж таке) то по 70 грн... Звичайно,що майка з куліру буде гірша і носінні,і в пранні,ніж жатка,але жатка дорожча за кулір. Ну ви мене зрозуміли.
І ще одне.Не знаю,я не експерт,але як на мене,то речі трохи великомірять.
Надіюсь,вам сподобається!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89