Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
svetikyra
янчик
Мама трьох малят
КаFетkа
Natali
Іріша
пушкарік
Ester88
gnatyska
Iruska
oleAndr
vesna_86
Ірчик
ляля
Ната Д
Maljok
Галочка-Палочка
Тусінька
Алла
Kavusja
Ksush@
Зорянка
26 користувачів
Форумний чат - 6
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Форумний чат - 6
Перше повідомлення в темі :
Форумчаночки, продовжуємо теревеньки у новому форумному чаті)))
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°751
Re: Форумний чат - 6
А сьогодні я загрипувала. В носі жахливі відчуття,чхати не перестаю... Ми грипуємо по черзі один за одним. Ще так і не було. А я і не знала,що в країні епідемія.. Новин практично не дивлюсь)
Кавуся,як зустріч з мамою-свекрухою?
Кавуся,як зустріч з мамою-свекрухою?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°752
Та зустріч нормально,поки мирно живемо,чоловік поїхав,а ми тут до 25го ще будемо.
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°753
Kavusja, з приїздом тебе!)
Дівчата, я від вчорашнього ще не можу відійти. Ледве малого відстукала - задавився печивом, посинів, слина котиться. В мене такий переляк, сама не своя. Слава Богу, що все обійшлося! Тепер ніяких печенюшок.
Дівчата, я від вчорашнього ще не можу відійти. Ледве малого відстукала - задавився печивом, посинів, слина котиться. В мене такий переляк, сама не своя. Слава Богу, що все обійшлося! Тепер ніяких печенюшок.
Ksush@- -
- Повідомлення n°754
Галя,це з маленьким таке сталося? Хай нас всіх Бог береже!
А я,до речі,сьогодні посвятила свою хату. А то живемо вже майже 4 місяці,а хата не посвячена... То так гарно батюшка посвятив .Мені аж легше стало. Наша хата вся на виду,і стільки заздрощів кругом!..
А я,до речі,сьогодні посвятила свою хату. А то живемо вже майже 4 місяці,а хата не посвячена... То так гарно батюшка посвятив .Мені аж легше стало. Наша хата вся на виду,і стільки заздрощів кругом!..
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°755
Ksush@, так, з маленьким, йому 10 міс, але тільки 2 зуба, ще немає чим пережовувати.
Посвящення хати допоможе, вір, що Бог охоронить від поганих очей!
Посвящення хати допоможе, вір, що Бог охоронить від поганих очей!
Kavusja- -
- Повідомлення n°756
Галочка,в мене таке було,як малому пару місяців було,зригнув і подавився,а я ще й вдома сама була,теж страшно перелякалася...бігали трясла його,але все минулось...
Ksush@- -
- Повідомлення n°757
В нас в районі склалась цікава ситуація з шкільними обідами. Раніше в наших школах 1-4 класи харчувались безкоштовно. З нового року держава (наш район) не може більше виділяти на це гроші,але і не тільки на це. Відтепер зарплату кухарю в школі держава платитиме лише 25%. А інші 75% зарплати,а також рахунки за електроенергію їдальні (а там електроплити) мають платити батьки. Ото сьогодні збори в школі і вирішуватимуть,що робити. А в нас в школі лише 100 дітей. І їсти дають ,вибачте,похльобку і каші солодкі без масла,про м"ясо і мови немає. Невже скоро ще доведеться вчителям складатися на зарплату?.
Kavusja- -
- Повідомлення n°758
В нас в школах харчування платне,35 грн тиждень,годують теж не дуже.
Ksush@- -
- Повідомлення n°759
Старші класи в нас платять до 50 грн в місяць. А скільки тепер буде-не знаю,або взагалі закриють,якщо ми,батьки,не будемо ото все фінансувати. Думаю,багато батьків все-таки відмовиться,якщо треба буде багато платити ні за що,бо ж якість їжі не покращиться.
А ще мене дуже дістає ситуація з малозабезпеченими сім"ями. Вони в нас за школи не платять,за садки не платять,соц. та інші допомоги отримують,за комунпослуги субсидії мають,ще купу інших пільг. І чим вони бідніші за мене? Я отримую ті самі гроші,але не як допомогу,а чесно зароблені,і не маю ніяких пільг. В нас така країна,що вигідніше сидіти вдома,все одно заплатять...
А ще мене дуже дістає ситуація з малозабезпеченими сім"ями. Вони в нас за школи не платять,за садки не платять,соц. та інші допомоги отримують,за комунпослуги субсидії мають,ще купу інших пільг. І чим вони бідніші за мене? Я отримую ті самі гроші,але не як допомогу,а чесно зароблені,і не маю ніяких пільг. В нас така країна,що вигідніше сидіти вдома,все одно заплатять...
Kavusja- -
- Повідомлення n°760
В мене безсоння,відколи приїхали спати не можу (((
Ksush@- -
- Повідомлення n°761
Бо зміна обстановки. В мене теж так буває в таких ситуаціях. Треба організму звикнути. Бо ж то все психологічно. А ще якщо взяти до уваги,що нове місце можливо нагадує минулі неприємності,то не дивно. Але повинно швидко пройти,бо ж організм все-таки виснажується. Принаймні в мене було так в аналогічній ситуації. І не лягай вдень спати.
Ksush@- -
- Повідомлення n°762
А я вчора раптом згадала,що в мене скоро день народження,і вжахнулась,коли вимовила число 36... А я ще так мало встигла зробити... Але в голові в мене та ж юнацька дурість,і дала б собі не більше 25 р.)) Це,напевно,у всіх так)
А згадала тому,що сьогодні в свекрухи д.нар.,і треба буде піти під вечір в гості(
Рік тому в переддень її д.нар. ми з нею конкретно зчепились,це так було вперше. Цікаво,що вона про це згадує? Такий же негатив,як і я відчуває?
Ой,щось мене з самого ранку накрило...)))
А згадала тому,що сьогодні в свекрухи д.нар.,і треба буде піти під вечір в гості(
Рік тому в переддень її д.нар. ми з нею конкретно зчепились,це так було вперше. Цікаво,що вона про це згадує? Такий же негатив,як і я відчуває?
Ой,щось мене з самого ранку накрило...)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°763
Ми вже тиждень тут,а я засинаю аж під ранок...
І в мене скоро день народження,не святкуватимуть.
І в мене скоро день народження,не святкуватимуть.
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°764
Kavusja,а як Ярику бути тут? ЦЕ свекруня сказала, що не святкуватимуть твоє ДН?... Можна ж просто вечерю смачну приготувати на всіх, подарунок підготувати.
Kavusja- -
- Повідомлення n°765
Та ні,я святкуватимуть 30 го як чоловік приїде,в нас з свекрухою через день народження, моє 27 го її 28 ,треба ще придумати,що подарувати.
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°766
Kavusja, а я не встигаю виспатися, ой діти-діти, як малі не дають спати, а більші не дадуть жити. Я вже така виснажена, за ніч як встану 4-5 разів, то зранку так важко голову з подушки відірвати.
Зорянка, а ти як? вже в декретні відпустці?
Зорянка, а ти як? вже в декретні відпустці?
Kavusja- -
- Повідомлення n°767
привітик, я є на пару днів, чоловік приїхав то маю компа )))
Галочка-Палочка, я тебе розумію, в мене хоч і один, але в день мене так вимотає, він як той маленький вампірчик, що я просто виснажена, але з соном все одно проблеми.
Галочка-Палочка, я тебе розумію, в мене хоч і один, але в день мене так вимотає, він як той маленький вампірчик, що я просто виснажена, але з соном все одно проблеми.
Ksush@- -
- Повідомлення n°768
Дивлюсь "міняю жінку". Дуже цікавий випуск зараз іде,такий реалістичний,справжній. О,реклама..
Kavusja- -
- Повідомлення n°769
і я буває дивлюсь цю передачу, іноді такі сімї дивні трапляються, ато і смішні яби не змогла прийняти участь в такому шоу.
Ksush@- -
- Повідомлення n°770
В цій передачі іноді такий бруд виносять на усю країну,я б теж не змогла))
Kavusja- -
- Повідомлення n°771
Дівчата, а ми сьогодні стали свідками аварії... йшли з з чоловіком і малим не по дорозі, а між будинками де заїзд і тут ззаду такий удар машина в машину, одна їхала прямо а інша повертала в двір, і чувак який врізався спокійно собі розмовляв по телефону, вийшов вимкнув подивився ніби тормоз... але якби в нього була швидкість більша то б, не дай Боже влетів би в нас... ми так перестрашилися, мене трусило всю дорогу до будинку...
Kavusja- -
- Повідомлення n°772
я знову лишаюся без інтернету, ще й така погода... майже цілий тиждень дощитиме....ааааааааааааа
Ksush@- -
- Повідомлення n°773
Кавуся,ти ж з мобільного заходити можеш?
Kavusja- -
- Повідомлення n°774
Ksush@, я не маю мобільного, в мене стара нокія)) нею і гвозді не забиєш..то я брала в брата чоловікового.
Ksush@- -
- Повідомлення n°775
Ясно. Жаль. В мене теж простий телефон,але з інтернетом. То ж хоч дещо,але все ж можу робити. Комп є,а інтернету немає)),де таке бачили? ((
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89