Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
svetikyra
янчик
Мама трьох малят
КаFетkа
Natali
Іріша
пушкарік
Ester88
gnatyska
Iruska
oleAndr
vesna_86
Ірчик
ляля
Ната Д
Maljok
Галочка-Палочка
Тусінька
Алла
Kavusja
Ksush@
Зорянка
26 користувачів
Форумний чат - 6
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Форумний чат - 6
Перше повідомлення в темі :
Форумчаночки, продовжуємо теревеньки у новому форумному чаті)))
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°101
Re: Форумний чат - 6
Привіт.А я по доходах отримала за червень ,а 130 грн.ще й дотепер немає,хоча в соцзабезі нараховано ...Ksush@ пише:Тут так все незрозуміло... Моя сестра по доходах і +130 отримала ще і в липні,і в серпні. 3а вересень не знаю. Дитина п"ята. А я вже з липня не отримую 130 (друга дитина). А діти наші родились в одному місяці (і році). Правда,ми оформляли все в різних районах,я в Ковельському,бо жила тоді там,а сестра в іншому. Мені не шкода сестриних грошей),але в тих соцбезах самі не знають,що роблять.
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°102
Зорянка, закон підлості:-) я вже і не надіюся виспатися....або мала не дає, або всяке дурне сниться.... Щей як надивлюсь новин то взагалі можу цілу ніч не спати.....
Сьогодні була на площі. Наших тернопільських міліціонерів проводжали на схід....я оділа окуляри від сонця і плакала....ніби свого проводжала. Їхав знайомий чоловіка, як обнімав свого 10-ти місячного сина...я розплакалася.... Важко на душі...ми потім з малою і чоловіком пішли в парк гуляти і так сумно, так важко було навіть усміхатися....поки по телевізорі дивишся - то це далеко. А коли бачиш молодих хлопців з автоматами що заледве від себе відривають матерів, жінок і сідають в автобус....хочеться обняти незнайому людину і плакати і переживати і молитися за кожного, хто вже не чужий, а наш герой! Ніхто з них вмирати не хоче...але прощається так ніби вже чекає смерті...
Людська натура - проблему вирішує смерть однієї лишень людини....так ні, всі йдуть важким, трагічним шляхом....
Чомусь у *уйла і око не сіпнулось як польського президента треба було позбутися....а тут цілий світ дає задню...
Позор! Світ показав свою демократію...а українці мусять показувати свою відданість і людяність...це не ми маємо проситись у євросоюз, це весь світ має проситись до нас, бо, по суті, ми боремось за кожного на планеті, спасаємо кожну державу від злобного, шезофренічного карлика-соціопата....
Сьогодні була на площі. Наших тернопільських міліціонерів проводжали на схід....я оділа окуляри від сонця і плакала....ніби свого проводжала. Їхав знайомий чоловіка, як обнімав свого 10-ти місячного сина...я розплакалася.... Важко на душі...ми потім з малою і чоловіком пішли в парк гуляти і так сумно, так важко було навіть усміхатися....поки по телевізорі дивишся - то це далеко. А коли бачиш молодих хлопців з автоматами що заледве від себе відривають матерів, жінок і сідають в автобус....хочеться обняти незнайому людину і плакати і переживати і молитися за кожного, хто вже не чужий, а наш герой! Ніхто з них вмирати не хоче...але прощається так ніби вже чекає смерті...
Людська натура - проблему вирішує смерть однієї лишень людини....так ні, всі йдуть важким, трагічним шляхом....
Чомусь у *уйла і око не сіпнулось як польського президента треба було позбутися....а тут цілий світ дає задню...
Позор! Світ показав свою демократію...а українці мусять показувати свою відданість і людяність...це не ми маємо проситись у євросоюз, це весь світ має проситись до нас, бо, по суті, ми боремось за кожного на планеті, спасаємо кожну державу від злобного, шезофренічного карлика-соціопата....
Зорянка- -
- Повідомлення n°103
Maljok, сьогодні одна з моїх колег сказала, що її троюрідний брат був серед тих, кого внеділю проводжали...
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°104
A що там чути про Кавусю?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°105
Ksush@, привітик)))) я сьогодні забігла до вас....
В мене все добре, поки не збираюся вертатися в Тернопіль, мала би комп то могла б тут провести нет, але не маю.... тому заходити буду рідко!!!
Чекаю щоб мене звільнили з роботи, а директор чомусь не хоче за згодою сторін, думає що йому то не вигідно, хоча різниці не має... а я не хочу за власним бажанням, бо хочу тут стати на біржу та може зоч якісь гроші буду отримувати.... якщо знайду роботу то спробую тут малого в садочок впихнути, а ні то буду вдома з ним сидіти))) отакі то справи!
В мене все добре, поки не збираюся вертатися в Тернопіль, мала би комп то могла б тут провести нет, але не маю.... тому заходити буду рідко!!!
Чекаю щоб мене звільнили з роботи, а директор чомусь не хоче за згодою сторін, думає що йому то не вигідно, хоча різниці не має... а я не хочу за власним бажанням, бо хочу тут стати на біржу та може зоч якісь гроші буду отримувати.... якщо знайду роботу то спробую тут малого в садочок впихнути, а ні то буду вдома з ним сидіти))) отакі то справи!
Ksush@- -
- Повідомлення n°106
Привіт! Сьогодні свято- Різдво Пресвятої Богородиці. В нас в селі престольний праздник. А впридачу - в моєї мами день народження! 54 роки... Так хочу,щоб вона виздоровіла!.. Бережіть своїх рідних!
Iruska- -
- К-ть повідомлень : 109
- Повідомлення n°107
Здоровя це головне.Нехай швидше поправляється!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°108
Дякую,Іра!
Kavusja- -
- Повідомлення n°109
привітик мої хороші. що це у вас так тихо...?
Зі святом вас, в нас сьогодні просто чудова погода, сонечко, тепло... я прийшла до родичів на день народження, то зайшла від них в нет на хвилинку. Сумую за вами...
Зі святом вас, в нас сьогодні просто чудова погода, сонечко, тепло... я прийшла до родичів на день народження, то зайшла від них в нет на хвилинку. Сумую за вами...
Ksush@- -
- Повідомлення n°110
А ми як сумуємо...
gnatyska- -
- К-ть повідомлень : 775
- Повідомлення n°111
Дівчатка, привіт. Не знала, де писати, то пишу тут.
Відгукніться, тернополянки.
В четвер буду у вас (і надіюся що ще неодноразово).
Підскажіть, як добратися з вокзалу (і від маршрутки) до педуніверситету?
Відгукніться, тернополянки.
В четвер буду у вас (і надіюся що ще неодноразово).
Підскажіть, як добратися з вокзалу (і від маршрутки) до педуніверситету?
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°112
gnatyska, зі Східного масиву знаю які маршрутки їздять, а от з ж/д вокзалу ніколи не доводилося, людей на зупинці запитаєш. А від маршрутки відразу доберешся, бо зупинка якраз біля педуніверситету, вона так і називаєть "Педуніверситет". Тобі в головний корпус?
gnatyska- -
- К-ть повідомлень : 775
- Повідомлення n°113
Мені туди, де каф.історії. Тому не знаю. куди )))
Iruska- -
- К-ть повідомлень : 109
- Повідомлення n°114
16 маршрутка їде до головного корпусу педуніверситету з вокзалу
Зорянка- -
- Повідомлення n°115
gnatyska,з вокзалу 16 маршрутка) Будемо раді бачити тебе в Тернополі!) Ласкаво просимо) Чому їдеш в наш пед?:)
Ksush@- -
- Повідомлення n°116
Дівчата,чисто випадково попала на очі інфо,що леви здатні зробити до 50 статевих актів за день)) Недаремно цар звірів!
Maljok- -
- Повідомлення n°117
Ksush@, а я за гороскопом лев:-) щось за собою таке не наблюдаю:-) :-) :-)
Ksush@- -
- Повідомлення n°118
Цікаво,а чоловіки-леви (по гороскопу) можуть таким похвалитися? В кого чоловік-лев,признавайтесь?
Maljok- -
- Повідомлення n°119
В мене знайомий лев....то ніби нема такого.... Ми ж не звірі:-) але щось передаватись і може....
Kavusja- -
- Повідомлення n°120
привітик, я так скучаю за вами... але вже відвикла від інету))) руки тягнуться щось замовити в СП але не маю можливості)))гиги...
дівчатка відкрила нову сторінку у вк... тільки для своїх.. якщо кому треба додавайтеся в друзі))
дівчатка відкрила нову сторінку у вк... тільки для своїх.. якщо кому треба додавайтеся в друзі))
- сторінка:
Maljok- -
- Повідомлення n°121
Kavusja, я тобі добавилася:-) забігай до нас почастіше:-) без тебе тихо якось....
Ksush@- -
- Повідомлення n°122
І я приєдналась) Кавуся,а з телефону заходити?
Kavusja- -
- Повідомлення n°123
Я з телефону заходжу,але форум для моб не оптимізований))))треба смартфон купляти. Я би сама хотіла більше з вами бути!
Ksush@- -
- Повідомлення n°124
І я зараз в основному заходжу з телефону,вже з рік. То читати і дописувати на форумі немає проблем. При тому,що маю просту звичайнісіньку Нокію. Навіть сама замовляю з інтернет-магазинів,правда,не з усіх.
Kavusja- -
- Повідомлення n°125
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89