А ще бажано фотозвіт, думаю так буде більше бажаючих на відпочинок)
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 40, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 40 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+6
Kavusja
Ната Д
Іріша
Галочка-Палочка
Ksush@
Тусінька
10 користувачів
Карпати та Закарпаття!
Тусінька- -
- К-ть повідомлень : 1021
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Карпати та Закарпаття!
Дівчаточка, розповідайте, які місця відвідували і де відпочивали з уточненням вартості відпочинку, вхідних квитків і транспорту. Де можна назбирати фруктів і ягід, а де просто полежати на сонечку?!
Тусінька- -
- Повідомлення n°2
Re: Карпати та Закарпаття!
Почну розповідь із себе.
Відпочивала у Карпатах 5 днів, а саме село Дубино, або Кам'янка. Від Львова 90км, недоїжджаючи 1,5 км до Сколе повертаємо ліворуч. Це є колишній дитячий табір, але там і зараз приїжджають відпочивати діти з наставниками, але уже не в такій кількості як колись. Дуже велика територія табору. Хоча він державний, але ще увесь цілий і НАВІТЬ ніхто його не прибрав до рук) По ссилці можете шлянути всі їх умови. http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/kamyanka/hotels/karpaty/ Всі умови прописані на сайті дійсні. Туалет на території загальний. Душ у приватному цигляному будинку. Можна домовитись з директором. Ми проживали у колибі на 5 місць. Вартість з людини у колибі 20грн., а у цегляному будинку з умовами кращими від 50 грн., але ми приїхали не на умови, а відпочивати. На території не можна користуватись мангалом, тільки за територією, тому обирали таку колибу, котра ближча до виходу.
Це наш мангал)
Через дорогу від бази протікає ріка дуже широка, де можна на березі і позагорати і відпочити, і шашлики посмажити, і покупатись, і рибку зловити....але ОБЕРЕЖНО ЗМІЇ!!! Їх цього року за словами директора немало.
Біля бази є КПП котре веде до водоспаду Кам'янка.
На КПП стоїть милий хлопчик котрий збирає по 5грн. з дорослого, по 3грн. з дитини від 7-14 років і по 8 грн. з машини....АЛЕ це тільки з тих хто їде машиною, хто є пішим туристом вони не платять. Тому ми схитрували...щоб не платити за 5 дорослих і 3 дитини ми відправили мого чоловіка машиною і в машину посадили дітей за яких не потрібно платити, а решта пройшли пішки, а за поворотом у лісі чоловік нас підібрав. І того нам вийшло тільки 13 грн.(5 за людину і 8 за машину)
Це фото водоспаду зверху.
А це ми з дітками)))
Ще ми дуже часто їздили відпочивати з палатками, але це було до народження синочка. Знайду фотографії і розкажу вам про наш відпочинок.
Відпочивала у Карпатах 5 днів, а саме село Дубино, або Кам'янка. Від Львова 90км, недоїжджаючи 1,5 км до Сколе повертаємо ліворуч. Це є колишній дитячий табір, але там і зараз приїжджають відпочивати діти з наставниками, але уже не в такій кількості як колись. Дуже велика територія табору. Хоча він державний, але ще увесь цілий і НАВІТЬ ніхто його не прибрав до рук) По ссилці можете шлянути всі їх умови. http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/kamyanka/hotels/karpaty/ Всі умови прописані на сайті дійсні. Туалет на території загальний. Душ у приватному цигляному будинку. Можна домовитись з директором. Ми проживали у колибі на 5 місць. Вартість з людини у колибі 20грн., а у цегляному будинку з умовами кращими від 50 грн., але ми приїхали не на умови, а відпочивати. На території не можна користуватись мангалом, тільки за територією, тому обирали таку колибу, котра ближча до виходу.
Це наш мангал)
Через дорогу від бази протікає ріка дуже широка, де можна на березі і позагорати і відпочити, і шашлики посмажити, і покупатись, і рибку зловити....але ОБЕРЕЖНО ЗМІЇ!!! Їх цього року за словами директора немало.
Біля бази є КПП котре веде до водоспаду Кам'янка.
На КПП стоїть милий хлопчик котрий збирає по 5грн. з дорослого, по 3грн. з дитини від 7-14 років і по 8 грн. з машини....АЛЕ це тільки з тих хто їде машиною, хто є пішим туристом вони не платять. Тому ми схитрували...щоб не платити за 5 дорослих і 3 дитини ми відправили мого чоловіка машиною і в машину посадили дітей за яких не потрібно платити, а решта пройшли пішки, а за поворотом у лісі чоловік нас підібрав. І того нам вийшло тільки 13 грн.(5 за людину і 8 за машину)
Це фото водоспаду зверху.
А це ми з дітками)))
Ще ми дуже часто їздили відпочивати з палатками, але це було до народження синочка. Знайду фотографії і розкажу вам про наш відпочинок.
Тусінька- -
- Повідомлення n°3
Пишіть і ви де в карпатах можна гарно відпочити)
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°4
Класно! А як ви туди попали? Треба наперед бронювати місце ?
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°5
Тусінька, яка краса! Дякую за детальну розповідь! Дуже цікаво, аж сама захотіла в Кам"янку. ВВечері буду говорити з чоловіком, може вмовлю його кудись поїхати.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°6
Класна в вас була погода.Я їздила в Карпати на вихідні 31 числа то сонечко і не прозирало ляло і ляло.Але їздила без малого.
Тусінька- -
- Повідомлення n°7
Так, з погодою нам дійсн дуже повезло. Ми навіть вже думали не їхати бо інтернет показував постійні дощі, братова кожен день казала, щоб перенести відпочинок. Але дякувати Богу все було супер.
Ми бронювали наперід. Подзвонили по номеру з сайту. І директор Юра(дуже приємна людина) нас записав.
Ми бронювали наперід. Подзвонили по номеру з сайту. І директор Юра(дуже приємна людина) нас записав.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°8
Класно. А на скільки днів ви їздили?
Тусінька- -
- Повідомлення n°9
Ната Д, на 5 днів.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°10
Гарна природа і ціни хороші як на мене. А як там з харчуванням, треба самим готувати і чи є місце для цього??? Для діток там є якісь розваги???
Тусінька- -
- Повідомлення n°11
Готувати потрібно самому, або можна домовитись в столовій, але там годують дітей всякими кашками...це на любителя. Ми мали із собою електроплитку і мультиварку, але готували все на вогні, навіть малому молоко кипятили на вогні. Нам жіночка, котра працює на базі привозила малому домашнього козячого молока.
Розваг як таких немає, там коли приїжджають групи, то вожаті з ними проводять змагання всякі, бо дуже велика територія.
Розваг як таких немає, там коли приїжджають групи, то вожаті з ними проводять змагання всякі, бо дуже велика територія.
Kavusja- -
- Повідомлення n°12
Тусінька, а є двомісні номери і чи треба попередньо бронювати???
Тусінька- -
- Повідомлення n°13
Двомісні є в головному корпусі, вони йдуть мабуть дорожчі. Бронювати обовязково.
Kavusja- -
- Повідомлення n°14
Скоро буде фото-звіт, чекайте))
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
І так, три ночі ми провели в Буковелі. Першу ніч ночували в готелі bukovel, він складається з нижньої і верхньої резиденції, жили в дерев'яному будиночку, ось наш номер на сайті... ТИЦЬ. В номері велике зручне ліжко, телевізор, два крісла, шафа, столик, у ванній є фен.
П. С. проживання в готелі Буковель дає вам можливість безкоштовно користуватися лежаками з матрацами на пляжі, дає знижку на харчування в барі Бугіль, це те що я знаю))
Ярослав дивиться мультики)))
П. С. проживання в готелі Буковель дає вам можливість безкоштовно користуватися лежаками з матрацами на пляжі, дає знижку на харчування в барі Бугіль, це те що я знаю))
Ярослав дивиться мультики)))
- 1:
- 2:
- 3:
- 4:
- 5:
- 6:
Ksush@- -
- Повідомлення n°16
не люблю глінтвейн...Колись пила в Буковелі-не сподобався)))))
Kavusja- -
- Повідомлення n°17
Вид з витяга... я перший раз їхала, дуже боялася
- 7:
- 8:
- 9:
- 10:
- 11:
- 12:
- 13:
Ksush@- -
- Повідомлення n°18
Скільки прокат велосипеда? (я не вмію їздити...сором...(((
Kavusja- -
- Повідомлення n°19
Ksush@, в самій Буковелі прокат дорогий, ми там не брали... а тут 30грн. за 2 год. то нам обійшлося 60грн. (можна було і пішки йти, або машину гнати) подорож на водоспад + в'їзд коштує 10грн. з дорослого.
Ksush@- -
- Повідомлення n°20
Ну мене ще цікавить ціна за проживання.
Kavusja- -
- Повідомлення n°21
Ksush@, дешево можна жити в ближніх селах, ми жили в готелі в самому центрі то 260грн. за ніч, потім переїхали на 100м. далі в приватну колибу Довбушанка платили 200грн. (в грошах різниця не велика, а в сервісі, в марці, рівні в зірках дуже...). Готель Буковель тримає свою марку!!! Відпочинок 5 днів, включаючи харчування, бензин, розваги, обійшовся нам в 3500тис. грн))
Тусінька- -
- Повідомлення n°22
І ми коли відпочивали в Татареві їздили на водоспад Гук. Але нам було так весело з компанією, що ми все таки скупнулись і назад нас не хотіли брати в машину бо ми були мокрі
Ksush@- -
- Повідомлення n°23
Кавуся,ви просто молодці!
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°24
Kavusja, фотки супер , молодці, гарно відпочили
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
- Повідомлення n°25
Kavusja, фото - супер! Синочок - такий гарненький!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89