НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+7
Ksush@
natawa1988
marisha
Алла
Галочка-Палочка
Kavusja
oleAndr
11 користувачів

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей "Алінка"

oleAndr
    oleAndr
    -
    -

К-ть повідомлень : 424
    Вік : 40

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей "Алінка"

Повідомлення автор oleAndr 2014-04-25, 5:18 pm

Перше повідомлення в темі :

Пропоную залишати в цій темі ваші відгуки і враження про дитячий одяг із сайту
    АЛІНКА:

Замовлення  зазвичай обробляють до 10-ти днів,але цьго разу у зв'язку із зміною сезону і Великодніми святами обробка тривала 3 тижні.Менеджери дуже ввічливі,терплячі ,замірів одягу не надають,оскільки цеоптовий склад,а от заміни і дозамовлення зробити можна.Відправляють посилку одразу після оплати.
    Все прийшло у відповідності із замовленням. Одяг дуже якісний як на такі гроші.Шви рівні.Тканини зазвичай 100 %коттон,іноді з невеликим вмістом синтетики.Кольори яскраві,після прання не линяють.Фасони модні.

ось [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] із речами,які замовила дещо раніше.
     Фотозвіт з СП 1:
    Коттонові бриджі ,мякенька тканина
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Nomslg6acob6
    Легенькі коттонові штани Glo story (речі цієї фірми дуже якісні)
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 7wvidsceudpe
    Футболочка,ззаді повнісю гіпюр
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Maf4b7zxtq0r
    Костюм-трійка,модний і яскравий
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Pcpt9lsr565z
    Кофта з аплікацією (аплікаціїї не лущаться після прання і довгого носіння)
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Nedrey27kjtb
    Лосини коттонові,внизу з гудзичками
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Zbuq6h3j2gogХвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 D1l6f6yujp92
    Модна сорочечка з нашивкою,гарно переться ))
    Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Q0gxra23qz4t Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Oc4i6zbp57kx

Прошу викладати тут фото речей і ваші враження.

Останній раз редагувалося: oleAndr (2014-06-16, 6:12 pm), всього регувалося 7 раз(-и)
    oleAndr
    oleAndr
    -
    -

К-ть повідомлень : 424
    Вік : 40

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty Re: Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей "Алінка"

Повідомлення автор oleAndr 2014-11-07, 2:21 pm

CП 6

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 DekjV  Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 LbjZB

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 PRov9  

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 XL6qT  Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 ZutMF

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 I4fcQ  Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 YsS5l

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Br6mo  

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 TaNox

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 ZmT8g  Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 BFLV3

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 RaW8I

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
    Алла13
    Алла13
    -
    -

К-ть повідомлень : 2

Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей  "Алінка" - Сторінка 2 Empty Re: Хвастощі з СП Венгерського трикотажу для дітей "Алінка"

Повідомлення автор Алла13 2014-12-08, 9:34 pm

може хтось замовляв велюрові чи трикотажні спортивні костюми? чи не маломірять?
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

К-ть повідомлень : 775
    Вік : 37

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-08, 10:13 pm

як на мене, то спортивні трикотажні маломірять на розмір
    Алла13
    Алла13
    -
    -

К-ть повідомлень : 2

Повідомлення автор Алла13 2015-01-26, 11:59 am

ПРИВІТ. Придбала спортивні костюмчики своєму синочкові і вирішила поділитися враженнями. Розмір у велюровому повномірний, у трикотажному маломірний на 1 розмір. Про якість. Так от, велюровий костюм повністю відповідає своїй ціні по якості тканини і дизайну, з середини відчувається синтетика. У порівнянні з ТМ " Карен" (Польща) десь на 3 з 5-ти балів, ходити по хаті піде. А трикотажний (я брала трійку і двійку)- після першого ж прання вкрився катушками, особливо жахлива футболка. Хоча дизайн мені дуже сподобався, коли розпакувала. До речі, трикотажна тканина в костюмчиках різна. Не хочу видатися дуже прискіпливою, але на мою думку про річ треба говорити, коли побачиш її після прання. Напевно, венгерський трикотаж я більше не замовлятиму.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2015-01-26, 5:17 pm

Що я можу сказати про ці речі.
    Я замовляла акційний трикотажний спортивний костюм за 121 грв. на ріст ніби 152. Носить мала з першого вересня через день. Переться як мінімум щотижня. Ну стали ті катишки,мелкі,їх не особливо видно,хіба зблизька. Як провести рукою,то відчуваються,звичайно. Не полиняв,не збігся,не порвався по швах. За такі гроші-знахідка! В нас минулі роки був подарований костюм з Італії,то його якість явно краща,але і ціна його теж майже 121 ,як і венгерського,тільки не грв.,а євро. Хто може таке собі дозволити ,я рада за них))
    Балонові,джинсові і вельветові штани взагалі бе3 мінусів. Правда носимо їх не так інтенсивно. Єдине-швидко порвався ремінець. Я всі ці речі замовляла розпродажні,зі знижками. Якби я скуплялась на ринку,заплатила б вдвічі більше за ту ж,або і гіршу,якість.
    Я своїми покупками більше ніж задоволена.Чесно!
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2015-01-26, 5:26 pm

З організатором СП не знайома особисто і крім даної теми ми з нею не спілкуємось,тому не подумайте,що мій відгук "замовлений")))
    Як кажуть,на колір і смак товариш не всяк. Шкода,Алла13,що ви розчаровані.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 10:08 pm