Взуття не тільки красиве, а й якісне , європейського виробництва. Матеріал виготовлення Еко-шкіра, еко-замша.
Еко шкіра - це не дешевий китайський дермантин , а замінник шкіри найвищих світових стандартів.
Я от думаю , що замовити варто.
Дуже красиві моделі і приємні ціни.
САЙТ
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Ставка Сп - 10 %.
Мінімальна кількість для замовлення 3 шт
Термін доставки.
Термін доставки залежить від терміну обробки замовлення магазином і швидкості роботи митниці. У середньому взуття приходить в Україну за 15 днів .
Оплата.
Повна передоплата на карту ПриватБанку. Після виставлення рахунку товар необхідно сплатити протягом 2 -х днів.
Важливо!
Після відправки замовлення та підтвердження постачальником ви не маєте права відмовитися від замовлення!
Прошу робити замовлення усвідомлено і розуміти всю ступінь відповідальності за вчинені дії . Товар обміну та поверненню не підлягає. Претензії по зовнішньому вигляду і якості товарів не приймаються - Ви самі вибираєте товари , а я всього лише організовує їх доставку в Україну .
Нюанси.
1 . Взуття приходить в Україну без коробок , крім натуральної шкіри. Кому обов'язково потрібні коробки утримайтеся від замовлення. Зовнішній вигляд і якість взуття при транспортуванні не псується.
Замовлення залишайте в темі, вказуючи модель, розмір, колір
Фото з моделями та цінами для прикладу:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Замовлення:
СП 1:
- Спойлер:
gnatyska:
Natalichka:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - 38 р.
Останній раз редагувалося: Natalichka (2014-09-02, 1:17 pm), всього регувалося 16 раз(-и)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89