Перше повідомлення в темі :
Дівчатка я багато отримую від вас скарг, що не приходять повідомлення про нові відповіді, а також про нове ПП...
Намагаюся зараз вияснити чому так...
Проблем може бути кілька:
1. Якщо у вас пошта на Mail.ru або rambler.ru (ця служба часто блокує адресу нашого сервера, де знаходиться форум). Також може кидати листи в спам, тоді вам треба відмітити, що це не спам і перенести в білий список. Також можна змінити адресу, краще на яндекс пошта, (для цього пишіть мені в цій темі)
2. Можливо. якщо ви не переходили за посиланнями на пошті давно, то просто вас відписало від тем, прохання підписатися на кожну тему, яка вас цікавить заново. Це можна зробити розгорнувши меню Actions в темі, яка вам потрібна.
3. Всі хто не отримує розсилку і повідомлення про нові відповіді перевірте спам, якщо ваші листи є в спамі перенесіть їх у білий список.
Проблем може бути кілька:
1. Якщо у вас пошта на Mail.ru або rambler.ru (ця служба часто блокує адресу нашого сервера, де знаходиться форум). Також може кидати листи в спам, тоді вам треба відмітити, що це не спам і перенести в білий список. Також можна змінити адресу, краще на яндекс пошта, (для цього пишіть мені в цій темі)
2. Можливо. якщо ви не переходили за посиланнями на пошті давно, то просто вас відписало від тем, прохання підписатися на кожну тему, яка вас цікавить заново. Це можна зробити розгорнувши меню Actions в темі, яка вам потрібна.
3. Всі хто не отримує розсилку і повідомлення про нові відповіді перевірте спам, якщо ваші листи є в спамі перенесіть їх у білий список.
Останній раз редагувалося: Kavusja (2014-02-27, 1:08 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89