НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 33, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 33 гостей :: 1 пошукова система

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+3
Ksush@
Тусінька
Kavusja
7 користувачів

Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту?

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту?

Повідомлення автор Kavusja 2014-02-27, 11:06 am

Перше повідомлення в темі :

Дівчатка я багато отримую від вас скарг, що не приходять повідомлення про нові відповіді, а також про нове ПП...
    Намагаюся зараз вияснити чому так...

Проблем може бути кілька:
    1. Якщо у вас пошта на Mail.ru або rambler.ru (ця служба часто блокує адресу нашого сервера, де знаходиться форум).  Також може кидати листи в спам, тоді вам треба відмітити, що це не спам і перенести в білий список. Також можна змінити адресу, краще на яндекс пошта,  (для цього пишіть мені в цій темі)
    2. Можливо. якщо ви не переходили за посиланнями на пошті давно, то просто вас відписало від тем, прохання підписатися на кожну тему, яка вас цікавить заново. Це можна зробити розгорнувши меню Actions в темі, яка вам потрібна.
    3. Всі хто не отримує розсилку і повідомлення про нові відповіді перевірте спам, якщо ваші листи є в спамі перенесіть їх у білий список.

Дівчата, підпишіться на всі теми заново і якщо на протязі двох днів вам не приходитимуть повідомлення на пошту, пишіть тут (вказуйте свою електронку).

Останній раз редагувалося: Kavusja (2014-02-27, 1:08 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859
    Вік : 35

Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty Re: Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту?

Повідомлення автор Natali 2014-03-02, 7:54 pm

Ksush@, чоловік мені взагалі казав щоб я на пошту не заходила)
    я маю нову на укр нет, але на мейл ру дуже багато всього залишилося сайтів де я реєструвалася з цієї пошти,тому без неї ніяк)
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

К-ть повідомлень : 701
    Вік : 35

Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту? - Сторінка 2 Empty Re: Чому не приходять повідомлення про відповідь на пошту?

Повідомлення автор Oksan@ 2014-03-04, 5:44 pm

Мені повідомлення про відповідь в темі прийшло)))
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-03-04, 6:04 pm

Oksan@, дуже добре)) сподіваюся, що скоро все налагодиться.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-03-11, 5:02 pm

Дівчатка, всім приходять повідомлення на електрону адресу?
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2014-03-11, 6:00 pm

Мені приходять. Не знаю,чи всі,але принаймні з тих тем,на які пишу останнім часом,то приходять.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-03-11, 6:11 pm

Ksush@, дякую за інформацію.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-08-16, 10:06 am

Дівчатка, якщо й досі комусь не приходять повідомлення на пошту, то пропоную вам змінити електронку на ukr.net

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 2:42 pm