НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 8, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 8 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Лікарські препарати Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Лікарські препарати Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Лікарські препарати Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Лікарські препарати Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Лікарські препарати Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Лікарські препарати Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Лікарські препарати Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Лікарські препарати Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+11
Natie
Алла
Ester88
ялю
hata4
Yulya123
Кідді
Kavusja
Ollenka
Серденько
AmInka
15 користувачів

Лікарські препарати

AmInka
    AmInka
    -
    -

К-ть повідомлень : 333
    Вік : 41

Лікарські препарати Empty Лікарські препарати

Повідомлення автор AmInka 2012-02-19, 11:37 am

Звичайно, кожній мамі хочеться, щоб її малятко було здоровим.. але, на жаль, дітки хворіють... давайте тут писати про лікарські препарати, які ви застосовували для діток.. які були реакції на препарат в дитини, на скільки результативним було лікування...

P.S. Здоров'ячка вам і вашим діткам!
    AmInka
    AmInka
    -
    -

Лікарські препарати Empty Re: Лікарські препарати

Повідомлення автор AmInka 2012-02-19, 11:46 am

ось знайшла цікаву інформацію, вибачте, що російською:
    Спойлер:
    Серденько
    -
    -

К-ть повідомлень : 60
    Вік : 38

Повідомлення автор Серденько 2012-02-19, 12:13 pm

Дуже цікава інформація, особливо на рахунок пробіотиків, які в нашій країні назначають майже всім!
    Ollenka
    -
    -

К-ть повідомлень : 325

Повідомлення автор Ollenka 2012-02-19, 1:13 pm

з багато чим не згідна, наприклад мала колись цистіт, пила купу антибітиків, допомагали на тиждень максимум, після канефрону забула що це таке. Після актовегіну доплер явно покращився. Биопарокс теж допомагав не раз. Взагалі до таких статей ставлюсь з підозрою, чомусь багатьом ці ліки допомагають, а тут раптом виявляється, що це плацебо..
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-19, 1:42 pm

Мені всю вагітність виписували ліки, в яких вказано....вагітним приймати не можна!!!
    Малому теж купу призначали, бо в нас тонус підвищений, але ми не всі пили.
    Пили цераксон, дуже хороші і дорогі ліки, малий після них був дуже збуджений, але результат вони дають.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2012-02-19, 2:15 pm

Потім почитаю, бо зараз немаю часу і скажу свою думку.
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2012-02-19, 7:13 pm

А не згідна. І де ти викопала цю статтю?!
    Наприклад, про антибіотик. Сумамед. Так, діюча речовина азитроміцин. Але... Коли хтось хворий, я надаю перевагу саме закордонному антибіотику. Тому що наші часто просто не ефективні.
    AmInka
    AmInka
    -
    -

Повідомлення автор AmInka 2012-02-19, 7:40 pm

катюша88 пише:А не згідна. І де ти викопала цю статтю?!
    просто випадково натрапила..
    з цього списку лише декілька ліків застосовували, тому не маючи досвіду лікування цими препаратами, я не стверджую, що написане в статті правда... от і висловимось по темі.. кому що допомагало, кому ні..
    Кідді
    Кідді
    -
    -

К-ть повідомлень : 2800

Повідомлення автор Кідді 2012-02-27, 11:04 pm

цю статтю писала людина, яка в медицині лише плаває і виставляє більшість лз як лз з недоказаною ефективністю.багато з цих препаратів кожен з нас використовує і може спростувати ці слова.
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577

Повідомлення автор Yulya123 2012-02-28, 10:18 am

ми з 7 місяців на препаратах...що ми тільки не пили...але я завжди читала уважно інструкцію...поки ще не було такого що назначали те що не можна пити...нам дають ще й меншу дозу того що нам дозволено
    У мене чоловік фармацевт, але не той що провізор а він працює на виробництві таблеток на БХФЗ в києві і на Агрофармі і Натур плюс в Ірпіні, скажу чесно, що перед тим як щось купувати я звоню йому і питаю...звичайно він не все знає, але звоне знайомим і питає що то за препарат
    Буває й так що щось нам не підходить, ми прлосимо лікаря шукати нам аналоги серед німецьких, австрійських або французьких препаратів...

А з приводу статті то і справді є не ефективні препарати і є такі які взагалі ніякої дії не виконують...навіть вітамінної...просто крохмал і все
    Беру за приклад препарати для підвищення імунної системи....те що не доведено взагалі чи допомагають вони не відомо...а коштують дорого..

Теж саме про мікрофлору...те що нам виписують разом з антибіотиками...лінекс, хілак і так далі....а той препарат що ви написали біфітобактерін взагалі є бадом а не лікарським препаратом. у них немає ні ліцензії ні людей які розуміються у фармації і взагалі вони молочники а це зовсім різна стихія( знаю про це бо мій чоловік почав у них працювати щоб перевести їх препарати з бадів у фарм...дуже важко бо там взагалі ніхто нічого не розуміє в цьому і на виробництві повна антисанітарія)
    hata4
    hata4
    -
    -

К-ть повідомлень : 198

Повідомлення автор hata4 2012-05-08, 4:28 pm

А я хочу написати про препарат для мам. Його так люблять назначати гінекологи. Це ЛАКТАЦИД - гель для інтимної гігієни. Від нього буває молочниця і це не тільки я помітила, а й мої подруги, і дівчатка говороли, коли я лежала в передпологовому відділенні.
    hata4
    hata4
    -
    -

Повідомлення автор hata4 2012-05-08, 4:31 pm

А взагалі про лікарські препарати хочу сказати, що мало довіряю через їхнє невідоме походження.
    ЕСПУМІЗАН малій від коліків зовсім не допомагав.
    ІНГАЛІПТ мені особисто також недопоміг, хоча колись був ефективним.
    Ollenka
    -
    -

К-ть повідомлень : 325

Повідомлення автор Ollenka 2012-05-08, 5:20 pm

hata4, мені лікарка, який я довіряю взагалі заборонила його використовувати, тільки дитяче мило. Еспумізан кажуть майже весь на нашому ринку підробка, тому нікому і не допомагає. Ну інгаліпт дуже слабенький, мені допомагав раніше, а зараз, коли тонзиліт вже хронічний, то результат може бути хіба якщо використовую з самого початку
    ялю
    ялю
    -
    -

К-ть повідомлень : 1940

Повідомлення автор ялю 2012-05-08, 11:48 pm

а нам еспумізан допомагає....дивно.....а на рахунок антибіотиків,то взагалі правильно спочатку робити на чутливість збудників до них,але поки прийде результат треба чимось лікуватися....от і буває часто,що мікроб стійкий до цього антибіотика,а ми в свою чергу думаємо,що це фуфло....:)):).....На рахунок біфідопрепаратів,то нам реально допомогла біогая.....

А лактацид,як на мене звичайне мило....як то кажуть,ні холодно,ні тепло:)
    hata4
    hata4
    -
    -

Повідомлення автор hata4 2012-05-08, 11:56 pm

ялю пише:а нам еспумізан допомагає....дивно.....а на рахунок антибіотиків,то взагалі правильно спочатку робити на чутливість збудників до них,але поки прийде результат треба чимось лікуватися....от і буває часто,що мікроб стійкий до цього антибіотика,а ми в свою чергу думаємо,що це фуфло....:)):).....На рахунок біфідопрепаратів,то нам реально допомогла біогая.....

А лактацид,як на мене звичайне мило....як то кажуть,ні холодно,ні тепло:)
    у мене від того Лактациду молочниця раз за разом була. Стільки грошей викидала на лікування. Все минулося, коли я їм перестала користуватися.
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516
    Вік : 36

Повідомлення автор Ester88 2012-05-14, 11:54 pm

я ще непробувала ліктацидом, незавжди мию дегтірним милом рідким...... кілька раз в тиждень, а так то дитячим милом ! вперше чую що може бути молочниця ! мені казали лише хороше про цей гель !
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2012-05-15, 10:58 pm

Спойлер:
    Дуже хороша стаття.
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2013-01-10, 1:46 pm

Які заспокійливі препарати давали своїм діточкам?
    ялю
    ялю
    -
    -

К-ть повідомлень : 1940

Повідомлення автор ялю 2013-01-10, 2:01 pm

я давала декілька разів нотту,ще в 1 місячному віці невролог призначив,бо ніби то мала гіперзбудлива:)Але пройшли коліки ,пройшла і гіперзбудливість:)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-01-10, 2:08 pm

І ми нотту давали...
    Natie
    Natie
    -
    -

К-ть повідомлень : 1037
    Вік : 39

Повідомлення автор Natie 2013-01-10, 4:32 pm

за Лактацид, абсолютно протилежне враження. Це звичайно не лікарський препарат, а просто гель для інтимної гігієни, і він вам нічого не вилікує.але відколи пролікувала молочницю, і почала ним користуватись, то вона в мене дужжеее рідко появлялась. А зараз тут його не маю, але хочу щоб мама передала.
    Щодо дитячих - цераксон ми також приймали, його зараз напевнее всі невропатологи призначають. жодного результати від нього не побачила ні в хорошу, ні в погану сторону. Показала інструкцію тут, американському невропатологу, то він сказав, що вперше чує за такий препарат.
    А так я люблю гомеопатичні ліки. в разі простуди мені особисто дуже гарно помогають при простуді. зараз не можу згадати назви, бо давно не використовувала. і дуже хороші враження лишились від крапель протефлазід.
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-10, 4:48 pm

Я теж дуже задоволена гомеопатичними препаратами..Свого часу мала серйозні проблеми з лімфами та імунною системами то чим тільки мене не лікували,але потрапила до хорошого спеціаліста який мене вивів з хвороби тривалим гомеопатичним лікуванням..Хоча і антибіотики деколи теж потрібно вживати,бо іншого випадку немає..
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2013-02-09, 3:59 pm

І мені подобаються препарати на травах.
    І більше довіряю закордонним.Згадала,що колись пила від цистіту норфлоксацин-не допоміг,а коли пропила норбактін(наш норфлоксацин)-вилікувала раз і надіюсь назавжди.
    Я не вірю,що діагноз дизбактеріоз не ставлять за кордоном.Може він у них просто по іншому називається,або не вважається діагнозом.Але при лікуванні антибіотиками вони теж мусять мати такі ж симптоми,як і наші люди при лікуванні а/б.А за кордоном страхова медицина,і там лікар добре подумає,перш ніж назначити лікування,особливо а/б.Наскільки я знаю,то там треба обстежитись,і ліки не продаються в аптеках так легко,як у нас.Ви помітили,що у нас люди часто самі собі лікарі?Воно то добре,але коли йдеться про ті самі а/б,гормони,які ми самі собі або по рекомендації друзів призначаємо,то це не правильно.І ще:а/б порушують мікрофлору,і її треба відновлювати.Просто за кордоном лікарі напевне призначають все разом,щоб мінімізувати побічні дії,тому там і не звучить "дизбактеріоз".Ще думаю,що лікарям за кордоном легше,бо там апаратура краща,і все краще,тому можна легше,скоріше і точніше обстежити хворого.Хай-но в нас колись настане страхова медицина...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2013-09-21, 1:37 pm

в малого температура, від чого не знаю... мав соплі, вже майже пройшли і тут на тобі... думаю може від горла, я така мама... соромно зізнатися, давала молочний коктейль, а він був холодний... але горло не дає подивитися, температура скакає то 37.5, то 37 то 38... вже збиваю нурофеном, що порадите?
    alinka25
    alinka25
    -
    -

К-ть повідомлень : 285
    Вік : 40

Повідомлення автор alinka25 2014-05-11, 6:20 pm

В нас проблема в ліках одне- підробка страшна. Тому і не допомагають. Але тут тоді головне щоб не зашкодило тоді

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 11:42 pm