Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 16, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 16 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+57
svetikyra
Natali
Ірчик
КаFетkа
мамусяАнічки
oleAndr
Ksush@
Olynia29
Галочка-Палочка
Тетяна371
ляля
petrywka
Міла
weare
Алла
Zarivna
oli4ka
Tetiana
Оксана Л
Львів'янка
мамася
231815
Oksan@
Ly...
Jul4uk
Martina@
ma-natka
diankadee
Ljudka=)
Oksana1989
Natie
Ілонка
Кідді
yulia22
hata4
oksano4ka
пушкарік
Ester88
В ритмі щастя...
AmInka
Ollenka
musya
голубка тетяна
Серденько
Мері 13
Himena
milanka
Світулька
kukusya
Таська
Молочна шоколадка
mad_housewife
Margoshka
Ната Д
Anna_Nec
Yulya123
Kavusja
61 користувачів
В скільки років ви вийшли заміж?
Голосування
- [ 31 ]
- [25%]
- [ 60 ]
- [48%]
- [ 6 ]
- [5%]
- [ 21 ]
- [17%]
- [ 6 ]
- [5%]
- [ 2 ]
- [2%]
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Ділимося своїми розповідями коли і як ми вийшли заміж. Чи було це весілля вашої мрії?
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°2
Re: В скільки років ви вийшли заміж?
Сама не знаю чого я вийшла заміж...може тому що 21 вже стукнуло....у мене навіть стосунків ні з ким не було нормальних...тільки флірт...а тут попався хлопець...бігав 5 років....та я думаю....ладно...потягну його в Рагс...ги ги)
Kavusja- -
- Повідомлення n°3
ги...в мене можна сказати була подібна ситуація :)
Прямо сказати чого я вийшла заміж...бо прийшов час і попався нормальний хлопець. Та ще й всі подружки роз'їхалися з кавалерами, самій не хотілося бути... треба було щось робити :lol:
І я рада, що вийшла заміж, це не було весілля моєї мріє, але це було найкраще весілля в моєму житті!!!
Прямо сказати чого я вийшла заміж...бо прийшов час і попався нормальний хлопець. Та ще й всі подружки роз'їхалися з кавалерами, самій не хотілося бути... треба було щось робити :lol:
І я рада, що вийшла заміж, це не було весілля моєї мріє, але це було найкраще весілля в моєму житті!!!
Anna_Nec- -
- К-ть повідомлень : 3
Вік : 36
- Повідомлення n°4
А я вийшла заміж бо набридло зустрічатися з моїм теперішнім чоловіком (6 років!)
Kavusja- -
- Повідомлення n°5
Anna_Nec пише:А я вийшла заміж бо набридло зустрічатися з моїм теперішнім чоловіком (6 років!)
Ну да...а я з своїм чоловіком до весілля бачилася всього пару раз
Anna_Nec- -
- К-ть повідомлень : 3
- Повідомлення n°6
то може й краще))) хочь не встигли один одному набриднути)))))
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°7
Це точно. Ми зустрічались 6 років і так надоїли один одному, що жити не можем.Anna_Nec пише:то може й краще))) хочь не встигли один одному набриднути)))))
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°8
бо подивилась на подружок і самій білого плаття захотілось)))Та і крім того, до весілля ми зустрічались 4р і 2р жили разом, все до того йшло...
Kavusja- -
- Повідомлення n°9
Margoshka пише:бо подивилась на подружок і самій білого плаття захотілось)))Та і крім того, до весілля ми зустрічались 4р і 2р жили разом, все до того йшло...
Блін, я яксь не така...мені плаття не хотілося, але я його вдягла
mad_housewife- -
- К-ть повідомлень : 887
- Повідомлення n°10
В 21. До того прожили разом 1,5 року приблизно.
А весілля було таким як я хотіла.
І закінчилось тероризуванням Гадюкіними населення дачного містечка :)
А весілля було таким як я хотіла.
І закінчилось тероризуванням Гадюкіними населення дачного містечка :)
Kavusja- -
- Повідомлення n°11
mad_housewife пише:І закінчилось тероризуванням Гадюкіними населення дачного містечка :)
В якому сенсі???
mad_housewife- -
- К-ть повідомлень : 887
- Повідомлення n°12
А ми втікли від гостей в місцеву кнайпу, і загрузили на цілий вечір собі Братів Галюкіних в музичному автоматі. А там такий контингент, який слухає тільки шансон, або умц-умц-умц :)
Kavusja- -
- Повідомлення n°13
Круто
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°14
А я мріяла про весілля, про гарне пишне біле плаття, про розчуленні привітання батьків і веселі гопца-дрипца.... А потім про гарні фото і відео, які і досі переглядаю із задоволенням та сльозами радості на очах
А було це у 25, а до того зустрічалися 3 роки
А було це у 25, а до того зустрічалися 3 роки
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
Ой дівки, я зовсім не романтична...в мене тоді було одне в голові щоб по-швидше все скінчилося, не люблю я того всього!
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°16
Вийшла заміж в 26 років, до цього рвала всі стосунки як тільки пропонували "руку і серце", якось все було не те... З теперішнім чоловіком зустрічалися 4 місяця (і 5 років були в одній компанії), коли він вирішив що ми одружємося (я ще 2 роки хотіла погуляти), ще за 2 місяця зробили весілля! Всі знайомі були впевнені що я вагітна (якщо ВЖЕ Я пішла заміж)
kukusya- -
- К-ть повідомлень : 186
- Повідомлення n°17
Я заміж вийшла в 22. Наші батьки казали, що їм уже надоїло спостерігати як ми ще зі школи зустрічаємося. А стосунки наші провірені були не лише часом, а й відстанню. Тому з другої спроби освідчення я все ж таки погодилася вийти заміж. А відтягувала все не тому, що сумнівалася, а черезте, що в мене просто не було завжди часу. А чоловіку потрібна увага, а в мене іноді часу і на себе не вистачало.
Весілля було моєї мрії. За що дуже вдячна своїй мамі, яка мене вмовила зробити гучне весілля, а не просто розписатися і взяти шлюб. 7 місяців підготовки за для одного дня були того варті!!!! Коли відео і фото переглядаю то так хочеться цей день повернути.
Весілля було моєї мрії. За що дуже вдячна своїй мамі, яка мене вмовила зробити гучне весілля, а не просто розписатися і взяти шлюб. 7 місяців підготовки за для одного дня були того варті!!!! Коли відео і фото переглядаю то так хочеться цей день повернути.
Світулька- -
- К-ть повідомлень : 1267
- Повідомлення n°18
а ми зустрічалися 1,5р.І майже в 22 р.я вийшла заміж.Весілля було дуже класним,веселим і було мабуть більше друзів чим родичів.Тому гуляли до 4ранку.Я з чоловіком жодного танця не пропустила,було все навіть викрадання нареченої....)))) А здається,що пройло все за годинки 2і то як чудовий сон.
А зараз тільки можна подивитися чудові фото,та переглянути диск,який без реготу на всю кімнату та сліз радості не обходиться...
Навіть зараз інколи достаю весільну сукню та приміряю )))))
А зараз тільки можна подивитися чудові фото,та переглянути диск,який без реготу на всю кімнату та сліз радості не обходиться...
Навіть зараз інколи достаю весільну сукню та приміряю )))))
Гість- Гість
- Повідомлення n°19
Я вийшла заміж у 19 років. Вийшла, бо дуже любила. Познайомились з чоловіком по інтернету, я з Тернополя, він з Донецької обл., Маріуполя. На третій день спілкування по телефону сказав мені, що любить)) А через пів року просив моєї руки(при тому бачились ми разів 5, але він як приїзжав-то на тиждень), а ще через пів року ми одружились. Не жалкую. І весілля було моєї мрії. А я завжди мріяла плаття біле і все інше... Вдячна свому чоловіку, що все так організував.
Гість- Гість
- Повідомлення n°20
От завтра якраз у нас річниця, 4 роки))
Kavusja- -
- Повідомлення n°21
катюша88 пише:Я вийшла заміж у 19 років. Вийшла, бо дуже любила. Познайомились з чоловіком по інтернету, я з Тернополя, він з Донецької обл., Маріуполя. На третій день спілкування по телефону сказав мені, що любить)) А через пів року просив моєї руки(при тому бачились ми разів 5, але він як приїзжав-то на тиждень), а ще через пів року ми одружились. Не жалкую. І весілля було моєї мрії. А я завжди мріяла плаття біле і все інше... Вдячна свому чоловіку, що все так організував.
Класно, і ми через інет познайомилися, він з Тернополя, а я з Кіровограда...
І в нас 29го лютого 4 роки, як ми одружилися!
Гість- Гість
- Повідомлення n°22
Вже стільки сімей знаю таких, що через нет познайомились)) Але загалом люди реагують круглими очима зі знаками питання))
Kavusja- -
- Повідомлення n°23
Ага, типу як можна...та ви шо...такого не буває, а якби маніяк попався
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°24
а ми одружились бо довго жили разом, захотіли лялю і вирішили все узаконити
не зовсім так як хотілося б, але весілля було як казка
таке як я завжди хотіла
шось типу як в Світульки, тільки гуляли до 7 ранку і то я так розгулялась шо якби чоловік мене не забрав гульбан був би до обіду
і навіть стало сил на першу шлюбну ніч
не зовсім так як хотілося б, але весілля було як казка
таке як я завжди хотіла
шось типу як в Світульки, тільки гуляли до 7 ранку і то я так розгулялась шо якби чоловік мене не забрав гульбан був би до обіду
і навіть стало сил на першу шлюбну ніч
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°25
Ну, ми також в Інтернеті познайомилися. Зустрілися всліпу і через два дні чоловік запропонував одружитися. Я, звісно, подумала, що це жарти, але вже через 4 місяці ми стали сім"єю.
Щодо весілля і плаття... Ну, не знаю. По-перше, у мене ніколи не було, що "я народилася, щоб вийти заміж. У розкішному білому платті". Плаття у мене було, але персикове і без крінолінів, які я не терплю. А по-друге, я взагалі заміж не поспішала, от уявіть, вам 23 роки, ви закінчили ВНЗ, у вас є робота, ви щойно вступили до аспірантури, попереду три роки на дисертацію, молодість в розпалі, який заміж???
Пам"ятаю, як своєму хорошому другові розповідала про майбутнє одруження приблизно так: "Уявляєш, я виходжу заміж. Я - заміж?? Очманіти! Щось я сама в це не вірю, якась дивна фігня відбувається! Це ж треба - я заміж виходжу!" А він мені казав, що як мені пощастило, купа дівчат не можуть вийти заміж, тільки про те й мріють.
Щодо весілля і плаття... Ну, не знаю. По-перше, у мене ніколи не було, що "я народилася, щоб вийти заміж. У розкішному білому платті". Плаття у мене було, але персикове і без крінолінів, які я не терплю. А по-друге, я взагалі заміж не поспішала, от уявіть, вам 23 роки, ви закінчили ВНЗ, у вас є робота, ви щойно вступили до аспірантури, попереду три роки на дисертацію, молодість в розпалі, який заміж???
Пам"ятаю, як своєму хорошому другові розповідала про майбутнє одруження приблизно так: "Уявляєш, я виходжу заміж. Я - заміж?? Очманіти! Щось я сама в це не вірю, якась дивна фігня відбувається! Це ж треба - я заміж виходжу!" А він мені казав, що як мені пощастило, купа дівчат не можуть вийти заміж, тільки про те й мріють.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89