Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 29, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 29 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+11
Oxana_Sunny
Алла
Jul4uk
Ester88
oksano4ka
пушкарік
Молочна шоколадка
Таська
Yulya123
Margoshka
AmInka
15 користувачів
Жовтяниця новонароджених
Голосування
Скільки часу трималася жовтяниця у вашого малюка?
- [ 12 ]
- [4%]
- [ 13 ]
- [4%]
- [ 44 ]
- [15%]
- [ 204 ]
- [70%]
- [ 19 ]
- [7%]
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Жовтяниця новонароджених
З жовтушкою ми вже мали справу зі старшою доцею.. тоді тривало це у нас десь 1,5 місяці і педіатр нам нічого не казала за те, що так довго не проходить.. а цього разу була в нас, коли Денисику було 2 тижні і почала лякати, що якщо до місяця не пройде, покладе нас в лікарню.. наступного тижня на прийом маємо йти.. у синуліка ще трошки жовтеньке личко.. переживаю, щоб справді не поклала в лікарню.. вона нам приписала давати Ентеросгель і Галстену.. перший препарат давала 1 раз, малий його неохотно, але пив.. а на днях спробувала знову дати, то взагалі вже не хотів пити ту гидоту.. а Галстену я не купувала взагалі і зізналася про це лікарці, то отримала нагая, мовляв, приписали, значить треба пити.. малій своїй я взагалі нічого не давала, просто частіше на сонечко виставляла..
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°2
Re: Жовтяниця новонароджених
Амінка, моя мала перший тиждень свого життя пролежала під лампами, з крапельницями, таблетками, пройшла весь курс лікування, а рівень білірубіну не падав... Нас виписали і дали додому портативну фототерапію, мала з тою лампою і закритими очима не хотіла лежати, кричала дико... Тоді нам приписали пити по четвертинці Фенобарбітал (його п"ють як заспокійливе, снодійне, а також його назначають для зниження гіпербілірубінії) і лікар висунув припущення, що у нас синдром Крігер -Найяра тип2, (жовтушка, яка передалась малій на генному рівні і не виліковується, зустрічається раз на 1000000 діток). Пили ми ті таблетки майже до 2міс. Жовтушка пройшла десь у 1,5міс. не відомо, чи від таблеток чи сама по собі. У 2 ми здали кров, то білірубін був в нормі. Але нас з обліку ще не зняли. Строго наказували при хворобі (тобто при інфекції в організмі) наблюдати малу, і вразі чого срочно здати кров на білірубін... І в квітні маємо здати повторний контрольний аналіз...
Особисто я вважаю, що в нас жовтушка трохи затягнулась, а лікарі таким чином перестраховуються...
Особисто я вважаю, що в нас жовтушка трохи затягнулась, а лікарі таким чином перестраховуються...
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Вік : 37
- Повідомлення n°3
у нас теж була жовтушка, лежали під лампою в роддомі 2 чи три дні...але вона була не велика...виписували нас то білірубін який міряли апаратом...ми не здавали кров був 14 і лікарі сказали що все буде нормально, лікувати не треба...просто годуйте і поїть і все.....
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°4
В нас жовтушка була майже до місяця, лежали в лікарні(не через неї) то лікарі нічого не казали і, аналіз на білірубін, якщо і брали, то результати ніхто не говорив!
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°5
А у нас не було
AmInka- -
- Повідомлення n°6
я взагалі не знаю, чи проходить в нас жовтушка чи ні.. то мені здається, що синочок вже рожевенький, то знову видається, ніби шкіра жовтенька.. і не хочу пічкати його медикаментами, і не хочу лікарні.. але може наша дохтурка просто полякала мене, щоб я ліки давала регулярно?
AmInka- -
- Повідомлення n°7
ну от тепер можу сказати, що жовтушка в нас пройшла... личко в синочка вже другий день рожевеньке, рум'яненьке.. і ніякої жовтизни
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
Вік : 34
- Повідомлення n°10
У старшого тривала місяць, в молодшого взагалі не було.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Вік : 38
- Повідомлення n°11
AmInka, тут в першу чергу не на колір шкіри дивились, а на колір очних білків... Або як натиснеш малому на стопу чи лодонь, то має слід бути білюсінький... Це найкраще видно при денному світлі!
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°12
В нас не проходила до 1,5 місяця, потім поклали в лікарню, тиждень пили фенобарбітал в порошку, і капельниці ставили, виписували нас з білірубіном 66, сказали далі сам впаде.
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°13
у мене у всіх малих порізному. але жовті були всі троє.....і причом перша мала лише 2 тижня , друга менше місяця а третя певно з 1,5 місяця ! вже склери побіліли а кожа довго що була жовтувата.....я думала що це такий пігмент, але прошло уоли на сонечко почала виносити..... напевно тому що перша родилася влітку і сонечко помогло ! а ці двоє в холодну пору..... але лякала педіатр і мене що це дддуже погано що так затрималася жовтушка.....сварила що я недаю вітамін Д 3 .
Jul4uk- -
- К-ть повідомлень : 92
- Повідомлення n°14
У нас жовтяничка тула майже до 2 місяців, а проблеми з жовчним залишилися і досі(
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°15
Від жовтяниці нам допомогли таблетки Хепель, нам ще в роддомі призначили. Це гомеопатичний препарат.
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°16
В нас була не дуже сильна, в роддомі грілись під лампою. А потім на сонечко і все пройшло.
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
Вік : 35
- Повідомлення n°17
В нас не було жовтушки, хоч робили прививку Гепатит Б, бо часто кажуть що це від неї
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°18
В нас була дуже сильна. В іллюши майже 2 місяці,але дякувати богу все пройшло добре.
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°19
І в нас в малого(2 дитина) була жовтушка,проявилась на 3 день в роддомі ,світили 1 день ,потім виписали ,...і ми ще місяць лікувались вдома ,пили галстену 2 тижні...потім якось пройшла.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°20
І в моєї молодшої була жовтушка,але недовго,я і не помітила,коли пройшло. І нічого не робили. Лише на 1 фото зблизька видно жовте личко. Зараз ,коли дивлюсь на є,то аж не віриться,що вона була така жовтенька.
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°21
Ksush@, в нас теж э фто такого малесенького ріднесенького жовто-зеленого чоловічка ,бо дуже хотілось фоткати його у ті перші дні його життя ))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89