Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 12, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 12 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+20
ляля
Oksan@
мамася
Мері 13
Yulya123
ялю
Oxana_Sunny
Martina@
Himena
Ksush@
Кідді
В ритмі щастя...
Ester88
Таська
Ната Д
голубка тетяна
Ly...
oksano4ka
Kavusja
musya
24 користувачів
Токсикоз
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°1
Токсикоз
Більшість вагітних стикаються з таким неприємним відчуттям як токсикоз. А чи був він у вас і як ви з ним боролися?
musya- -
- Повідомлення n°2
Re: Токсикоз
В мене при першій вагітності був токсикоз з 4 по 13 тиждень, мене постійно нудило, особливо ввечері перед сном, і дуже різко відчувала всі запахи. Допомагала поляна квасова (її взагалі пила цілу вагітність, спочатку від токсикозу, потім від печії) і лимон. При другій вагітності токсикозу практично не було, всього декілька раз понудило і все.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Значить я в цю більшість не входжу, токсикозу в мене не було...
musya- -
- Повідомлення n°4
Оце тобі повезло...
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°5
в мене токсикоз був 3 дні))
Ly...- -
- К-ть повідомлень : 247
Вік : 32
- Повідомлення n°6
І мені заканало)) Незнаю що то таке той токсикоз...Зате добре знаю, що таке печія((
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°7
Мене це явище минуло)Але трошки була тошнота на м"ясо.І то десь тижні два.А так то все було ок))
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°8
В мене можна сказати не було. Десь трошки пару днів. А от печія!!!!!!
musya- -
- Повідомлення n°9
Ого...якісь одні "безтоксикозні" зібралися
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°10
А я трошки помучилася з токсикозом, рвати не могла, а вот з нудотою... Ранішня чоловікова кава була для мене просто адом, а в мами запах кави не дратував, і, взагалі в мене токсикоз був на мою кухню!!!
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°11
да, це правда.....той токсикоз.....тепер як кажу що мене нудить чоловік відразу підколює -"може ти вагітна" .... . навіть тоді коли у мене критичні дні....всеодно так каже щоб позлити мене, а мене теж з всіма дітками нудило до 4 міс, але я непереживала, адже коли є тошнота значить все добре....бо ж було що й без тошноти , а я то свій організм знаю, значить щось не так !
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
- Повідомлення n°12
Як такого то токсикозу небуло, але тошнило від усіх різких запахів, особливо від парфумів та квітів, а також від запаху алкоголю, та й взагалі могла занюхати любого хто курив, пив на відстані 2м))))))
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°13
Таська пише:А я трошки помучилася з токсикозом, рвати не могла, а вот з нудотою... Ранішня чоловікова кава була для мене просто адом, а в мами запах кави не дратував, і, взагалі в мене токсикоз був на мою кухню!!!
з малим ніякого токсикозу не було), а от з малою, не самий страшний але був, на роботі особливо)))) в аптеці куча різних запахів і я просто думала як добігти до туалету)і запах кави також , тож я всю вагітність кави пити просто не могла.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°14
В мене під час першої вагітності був токсикоз, такий собі середній, тільки тошнило, і десь до трьох місяців. А за другою вагітністю не було взагалі. Я навіть дивувалась, як таке може бути, і все одно його чекала. Добре, що його все-таки не було!
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°15
При кожній вагітності був токсикоз з 6-го по 13-й тиждень.
На каву реакції не було, пила з задоволенням А от на різні інші кухонні запахи, парфуми - була реакція, ому на цей час шеф-кухар у мене - чоловік, нехай не багатий раціон, але щось зготує.
Ну, і як тільки зголоднію, то нудило, треба було терміново заїсти чимось
На каву реакції не було, пила з задоволенням А от на різні інші кухонні запахи, парфуми - була реакція, ому на цей час шеф-кухар у мене - чоловік, нехай не багатий раціон, але щось зготує.
Ну, і як тільки зголоднію, то нудило, треба було терміново заїсти чимось
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°16
доця в мене родилася без однісінького токсикозу чи навіть натяку на нього.... мені повезло, я не знаю що то таке
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°17
Мене це не оминуло. І нудота, і рвота. Десь до 14 тижня. Парфумами не користувалась взагалі і чоловіка сварила ) будь-які різкі запахи це був просто кошмар. Цілу вагітність не могла дивитись на рибу, завдяки їй ще до теста подумала, що мабуть вагітна. Через токсикоз схудла на 5 кг. Рятувалась м'ятними цукерками і сухарями.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°18
В мене теж сильного токсикозу не було,не рвала точно. ,і нудило десь з 6 по 10 тиждень,зранку...хотілося,щось таке з"їсти не зрозуміле,а після обіду їлося все-і зрозуміле і не дуже:))))Єдине,що всю вагітність не іла майже м"яса.Від нудоти не допомагало нічого,треба було просто полежати до годинки 11-12,а дальше все як рукою знімало....
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°19
Токсикозу не було.Лишень десь з 4 по 8 тиждень тошнило від м"яса.Не могла ні дивитись і їсти ні готувати його.А потім минуло))
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Вік : 37
- Повідомлення n°20
Бачу я така одна на форумі...мій токсикоз мучив десь з 3 місяці до 4...але коли я сідала у авто чи маршрутку....дуже укачувало і знову згадувала про нього....Мене в принципі і зараз укачує...і постійно так було...чомусь не переношу я їзди....отаке воно життя)
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°21
і в мене був токсикоз. Десь з 7 тижня по 13-14 кожний день зранку, потім перейшло. Далі десь на 6,5 місяці знов появився на пару тижнів і перейшов. Частково помагало щось кисленьке. полюбляла зранку кисленьке яблучко
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°22
У мене на перших місяцях був такий токсикоз, що я тільки зранку відкривала очі ,зразу бігла в туалет. Допомагали капельки "Нукс Воміка Гомакорд". Цю назву буду памятати буду напвне все життя
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
- Повідомлення n°23
Рвати - не рвала, але тошнило дуже, особливо першу вагітність і особливо зранку. Не страви, а запахи переносити не могла, а спілкування з людьми - це був кошмар. З метра якщо відкривали рота, я могла сказати що їли і чи чистили зуби, нюх загострився страшно і це вбивало. Огірки квашені могла наминати мисками... Решта, як в більшості "токсикозних".
Але з двох вагітностей зробила висновок для себе: токсикос проходить легше, якщо добре харчуватися, побільше бувати на свіжому повітрі, висипатися, не бігати на роботу/навчання і все в тому дусі.
Але з двох вагітностей зробила висновок для себе: токсикос проходить легше, якщо добре харчуватися, побільше бувати на свіжому повітрі, висипатися, не бігати на роботу/навчання і все в тому дусі.
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°24
в мене токсикозу як такого то не було...так ,до 5 тижнів мене тошнило,але не ввивертало)вибачте,лиш там паро раз)
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°25
мене лише з ранку і то декілька разів було
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89