Найцікавіше питання коли перебуваєш в положення очікування дива-Як не боятись пологів?І воно актуальна навіть,якщо це вже не вперше!Тому давайте будемо боятись разом)І допоможемо тим хто в очікуванні-подолати,спростувати всі страшилки,переживання!
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 21, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 21 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+18
мамася
Oxana_Sunny
kalina-80
Мері 13
ялю
Yulya123
ma-natka
Ната Д
oksano4ka
Oksan@
пушкарік
Ester88
Кідді
Світулька
Таська
musya
Kavusja
голубка тетяна
22 користувачів
Пологи,як не боятись?
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Пологи,як не боятись?
Перше повідомлення в темі :
Найцікавіше питання коли перебуваєш в положення очікування дива-Як не боятись пологів?І воно актуальна навіть,якщо це вже не вперше!Тому давайте будемо боятись разом)І допоможемо тим хто в очікуванні-подолати,спростувати всі страшилки,переживання!
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°26
Re: Пологи,як не боятись?
Повністю згідна, що страх і біль живе в нас в голові...як себе налаштуєш, так і буде. Я боялася не болю, а того, що з моєю довгоочікуваною і довгоплановано дитиною щось трапиться....Я себе напевне настільки настрашила тими переживаннями, що незважаючи на велику дитину, переношувала (зазвичай великі діти родяться швидше, ну або принаймі в термін)....Напевно через мій страх роди ніяк не починалися:)....Я і по сходах на 4 поверх по 25 разів ганяла, і присідала, і підлогу санітарці помагала мити, а прогресу нуль....Лікар хвилюється, що перенос, що надрив плідних оболонок і ризик інфікування, а я тішуся, що поки моя дитина в мені, то з нею все гаразд, і думки тільки про те, що як почну родити, то точно щось піде не так:(....Можливо це десь була моя материнська інтуіція, бо я відмовилася від стимуляціі і попросила на КР....після операціі запитала лікаря, що було б якби родила сама? Він відповів, що нічого доброго....
Так, що треба бути налаштованому на позитив, але прислухатися, до свого внутрішнього голосу...робити все, що від вас залежить, але без лишнього фанатизму і героізму, бо безпідставний ризик в даному випадку не виправданий, на кону найдорожче-ВАША ДИТИНА.
Нехай у всіх майбутніх мам все пройде якнайкраще!!!!
Так, що треба бути налаштованому на позитив, але прислухатися, до свого внутрішнього голосу...робити все, що від вас залежить, але без лишнього фанатизму і героізму, бо безпідставний ризик в даному випадку не виправданий, на кону найдорожче-ВАША ДИТИНА.
Нехай у всіх майбутніх мам все пройде якнайкраще!!!!
Останній раз редагувалося: ялю (2012-10-06, 10:12 pm), всього регувалося 2 раз(-и)
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°27
Yulya123, а як альтернативу КР не розглядаєте?
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°28
Я всю вагітність настроювалась на позитив, що все пройде успішно, ходила на курси вчилась дихати. На них нам якось сказали, що бояться ті, хто не знає як воно буде, як проходять роди.. от я вирішила все взнати, дивилась відео про роди, фото, читала багато інфо і роди пройшли чудово. Був невеликий надріз, бо мала для мене закрупна, але то дурниці. Я впевненна, що і другі роди пройдуть чудово. Головне для початку завагітніти
kalina-80- -
- К-ть повідомлень : 205
- Повідомлення n°29
Хочу сказати на власному досвіді, що коли йшла народжувати то про роди майже нічого не знала, бо коли починала дивитись я жінки мучаться мені ставало страшно, і вирішила менше усього дивитись а краще думати про свою дитину і вірити що усе буде добре. І не дивлячись на біль в в родом я їхала щаслива від того що зовсім скоро я зможу обняти і поцілувати своє щастя. Як на мене то головне вірити в себе і свою дитину.
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°30
В мене страху не було зовсім. Як можна боятись того, чого не знаєш. Лише по розповідях? Так в кожного по різному і больовий поріг різний. Я готова була народжувати зразу після пологів. І на другі пологи теж буду йти без жодного страху. Не настільки все страшно, трохи поболить, та зате воно того варте!
А якщо ходити і боятись то жодної користі від цього ні мамі, ні дитятку.
А якщо ходити і боятись то жодної користі від цього ні мамі, ні дитятку.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°31
Це точно. Боятись-ні, ні, ні!!! Тільки в позитив вірити. я ще на кріслі в родзалі казала, що запросто ще родити піду
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°32
ого, я би таке точно не сказалаМері 13 пише:Це точно. Боятись-ні, ні, ні!!! Тільки в позитив вірити. я ще на кріслі в родзалі казала, що запросто ще родити піду
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°33
Я, якщо чесно , то не дуже боялася. переносила малого майже 3 тижні ,вже ледве ходила, не могла дочекатися
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°34
Ой,ну от що боятись))Вагітними і так ніхто не лишався))
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°35
я тепер вобше небоюся, тай останні пологи небоялася, а от огляду у гінеколога досі боюся, незнаю я завжди боялася, тепер знову йти на облік ставати а я боюся, як підліток якись, ну небоюся я схваток, навіть огляду в роддомах,а от отого гінекологічного в консультації боюся ! як сижу в черзі то в животі аж холодає як перед екзаменом ! це у мене напевне на все життя залишиться такий мандраж !
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°36
А мене в консультації ніразу за всю вагітність не оглядали на кріслі, чого туда пхатися?
Ester88- -
- Повідомлення n°37
хм, мене кожного разу, на крісло при першому огляді, мазочок і.т.д.....
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°38
мазок на кушетці брали А в роддомі теж не боялася... спочатку, а потім як стали вручну пробувати відкрити мене и так пару днів...
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°39
знаєте,я якось не боялась вірите?ну йшла на пологи і твердила собі що все буде добре і не боляче)звичайно що боляче було,але,потім така нагорода за ті муки,на все життя)все буде добре!
Гість- Гість
- Повідомлення n°40
Я перший раз просто переживала-як воно все пройде. Пологи були важкі. То вдруге дуууже боялась. Але все пройшло дуже гарно) На стільки, на скільки я могла витерпіти) А от тепер зовсім не боюсь) Аби все було добре) А так, як думаю про майбутні пологи-просто як про короткий неприємний процес, який закінчується дуже приємним чудом))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°41
Вже два роки пройшло, але я й досі не готова, ні морально ні фізично. Мені вас не зрозуміти.
Ester88- -
- Повідомлення n°42
я вот сижу вспоминаю.....боялася 2-х трохи пологів-бо знала що чекає мене....а от перші небоялася бо була зелена....треті теж не боялася бо вже як то кажуть "невпервой"...і тепер небоюся ! боюся на кого лишу своїх малявок-і як вони будуть справлятися без мене ті 1-2 тижні ! бо мене трохи раніше покладуть...а так хочеться щоб муж був зімной ! але мусить кнопок наших пильнувать ! і ще є страхи щоб лЯлічка народилася здоровою і все було добре !
Гість- Гість
- Повідомлення n°43
О, точно як у мене) Фактично 2 пологи боялась тільки)
Кавусь, ти просто так себе настроюєш)
Кавусь, ти просто так себе настроюєш)
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°44
Кавуся, а що, були проблеми?
Головне на хвильку піддатися спокусі, завагітніти і вже нікуди не дінешся))
Головне на хвильку піддатися спокусі, завагітніти і вже нікуди не дінешся))
Ester88- -
- Повідомлення n°45
не кавуся ! все якрас правильно ! саме дркугих пологів всі бояться ! ( якщо 1-ші були несолодкі канешно) але чесно-думаю що то так буде, ти собі буш боятися, меж підтримає тіпа, але ляля якось сама рішить що мол папаша і мамашка я рішив що ви готові......і все ! я помятаю якось після перших родів через пару місяців я злякалася що завагітніла, то я так кричала на мужа що мол ти такий сякий, то ти винуватий.....але якось тоді обминуло нас то діло і 2-га вагітність наступила набагато пізніше ! бо страх був панічний перший рік після перших родів !
Гість- Гість
- Повідомлення n°47
Я зараз вже рада вагітності, але все рівно кажу мужу, що він винен))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°48
Я ні-ні, не готова, звісно якщо "залечу" буду рада.
Ester88- -
- Повідомлення n°49
а у мене наоборот цього разу.....муж казав і думав що мол я неготова - може тіпа ненада ....тіпа здоровя відновити ...бла-бла.....але я була непроти- просто я думала відлучити від грудей і тоді щоб вагітність була-але вишло скорше ! нешкодую ! і ненарікаю на нього !" то я після перших кричала на нього !
Гість- Гість
- Повідомлення n°50
я після перших казала, що якщо муж хоче ще дітей-сам піде родити. а я білше родити не буду)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89