НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 19, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 19 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+15
Iruska
vitagladjuk
Ірчик
Natali
iro4ka
КаFетkа
Іріша
nmm30
Таська
musya
Natie
yulia22
Олюся
kukusya
Kavusja
19 користувачів

Пологові будинки Тернополя

Голосування

Який пологовий кращий?

[ 55 ]
    Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Vote_lcap114%Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Vote_rcap [14%] 
    [ 187 ]
    Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Vote_lcap147%Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Vote_rcap [47%] 
    [ 160 ]
    Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Vote_lcap139%Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Vote_rcap [39%] 

Усього проголосувало: 402
    Повернутися
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty Пологові будинки Тернополя

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-20, 10:17 am

Перше повідомлення в темі :

Де ви народжували, чому, які умови, ціни?
    Ділимося інформацією!

Останній раз редагувалося: Kavusja (2012-02-20, 10:30 am), всього регувалося 1 раз(-и)
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253
    Вік : 44

Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty Re: Пологові будинки Тернополя

Повідомлення автор КаFетkа 2013-12-28, 7:19 pm

на Суворова я б більше не пішла родити, а от на Бамі у Кузьмінчук Н М було нормально, пологи були другі , то досить швидко все сталося
    iro4ka
    iro4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 280
    Вік : 36

Повідомлення автор iro4ka 2014-01-19, 5:14 pm

Я першого синочка родила на Замковій,готували до природніх родів,але обернупось все на кесарське.Другого народжувала на Бамі вже плановим КР,оперувала Білецька Л.Р.Я маю з чим порівняти,отже на Замковій в мене настільки негативне враження,що я не можу передати,на рахунох грошей то самі підходять і кажуть - "А ти нам не хочеш заплатити,ми ж з тобою намучились!!!" і так кожен,а на Бамі зовсім інша ситуація,там все супер,хоча раніше боялася за відгуками там народжувати.Але так попало що тоді на Замковій був ремонт і я наважилась на Бам і дуже рада цьому.
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859
    Вік : 35

Повідомлення автор Natali 2014-01-23, 8:41 pm

Я народжувала на Бамі в Білецької Л.Р. окремої палати не брала, умови загальні, ну особливих і не чекала. Хоч роди проходили важко, матка довго відкривалася, а потуги йшли,але ставленням задоволена. і Білецька часто приходила, і черговий лікар і акушека. після родів теж приходила Білецька, був навіть вихідний то вона прийшла не в халаті, а в цивільному, незнаю чи спеціально чи по дорозі. дитячі лікарі сподобалися, а дитячі медсестри як які. Але пологами задоволена, відносилися добре. З другою напевно теж туди піду.
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-01-23, 8:43 pm

Правда одне що мене вбило, що після родів мене Шмайка дивилася перед випискою і її ставлення, легше роди пережити як її. Хоча води вона мені пробивала і була б не проти і роди прийняти,бо вона по всіх палатах ходила але мене не дочекалася,бо я в 8 годині вечора родила.
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-01-23, 8:46 pm

Гроші ніхто не вимагав, давала сама(точніше свекруха, вона як цілий день під родомом вистояла, то з тої радості що внучок появився, то навіть защедра була).
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473

Повідомлення автор Ірчик 2014-01-23, 9:11 pm

Я також народжувала у Білецької обох своїх діток. Донечку родила відносно легко, бо схватки почалися самі, а коли родила синочка,то вана визвала мені роди, це був ужас, навіть не хочу згадувати. Така сама ситуація була ще у декількох моїх знайомих, я б вже нікому не рекомендувала народжувати в неї...
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253
    Вік : 44

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-23, 9:12 pm

мені здається гроші ніхто і не вимагає, там діють негласні розцінки ))
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-01-23, 9:15 pm

чоловік давав лікарці, а вона вже казала скільки кому давати
    Natali
    Natali
    -
    -

Повідомлення автор Natali 2014-01-23, 11:10 pm

В мене теж є знайомі, які ню не задоволені, ну напевно мені пощастило, а можливо в кожного лікаря такеє, що і задоволені і ні.
    vitagladjuk
    vitagladjuk
    -
    -

К-ть повідомлень : 740

Повідомлення автор vitagladjuk 2014-01-25, 1:36 pm

Це точно. Мені білецька теж не сподобалась. Мені чоловік сам роди чуть не приймав. Прийшли до мене тільки за 5 хв. після того як я аж захрипла, кричала, що в мене потуги і я зараз сама народжу!!!! А так весь час в палаті тільки я і чоловік були. Шмайка зайшла 2-3 рази і все!
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-01-25, 2:49 pm

до мене вона часто заходила, нема що нарікати, але те що вона мені визвала роди, не питаючи моєї згоди, це просто жах.В мене складається таке враження, що це є своєрідний бізнес.
    vitagladjuk
    vitagladjuk
    -
    -

К-ть повідомлень : 740

Повідомлення автор vitagladjuk 2014-01-25, 3:40 pm

Це 100% бізнес, а ми просто конвеєр.
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

Повідомлення автор Ірчик 2014-01-25, 3:42 pm

це правда, де зароблять як не на вагітних, заради своєї дитини батьки віддуть все.
    Iruska
    Iruska
    -
    -

К-ть повідомлень : 109

Повідомлення автор Iruska 2014-03-11, 4:17 pm

Виношувала свого синочка дуже важко...під час вагітності 2 рази кровотеча + після родів знову кровотеча...Жах просто що ми пережили,лежала майже всю вагітність на підтримці в Бульваренко І.П.Народжувала швидше терміну,визивали роди,бо на 34 тижні піднявся в мене тиск.нічим не понижувався,взагалі хотіли кесерити...Роди приймала хороша знайома мого чоловіка Кузьмійчук Наталя,схватки були 12 годин.дитинка народилася з малою вагою,зразу ж забрали його від мене під купол,виписали нас на 6-ий день,коли синочок почав набирати вагу.Дитяча лікарка,непамятаю її прізвище,сама головна над всіма,була закріплена за нами,постійно приходила і страшила мене всілякими історіями,я і так постійно переживала,а тут ше і вона......ні копійки її не дала.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-03-11, 4:21 pm

Iruska, добре, що поруч були лікарі і що вам допомогли. Головне, що зараз все добре!!!
    iro4ka
    iro4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 280

Повідомлення автор iro4ka 2014-03-19, 10:43 am

Мені здається,що не можна сказати що та лікарка погана чи та,просто кому як пощастило.Хтось має погані враження від Білецької,а особисто я наслухана погано про Кузьмінчук від знайомих які в неї народжували,а інші її хвалять,це тільки від повороту долі залежить,як має бути то так і буде.А на рахунок загального ставлення до людити там краще ніж на Замковій.
    Зорянка
    Зорянка
    -
    -

К-ть повідомлень : 3791
    Вік : 38

Повідомлення автор Зорянка 2014-03-19, 11:34 am

Обидва рази я народжувала на Замковій) Чесно, після історій моїх подруг про пологовий на БАМі не пішла б туди. У них також були Білецька та Кузьмінчук, не дуже задоволені. Знайома народжувала на Бамі, то за дитинкою одразу не придивились добре і він захворів (бронхіт чи запалення легень). дуже довго маля напихали антибіотиками.... ттт все минулось... Ми ж дорослі люди і розуміємо, що в маминому пузіку таку бяку дитинка не могла підчепити. І мама була здорова.
    І відношення на Замковій було хороше, починаючи від лікарів і закінчуючи санітарками. Всі хочуть грошей чи на БАМі, чи в Центрі)) Це вже вибір кожної породілі дякувати чи ні)

Народжувала у Тєпцової Ірини Серафимівни та Тетяни Андріївни - дуже хороші не лише як лікарі, але як люди теж. На другі пологи Ірина Серафимівна просто не встигла, я за годину народила))) Вони за максимально природні пологи, якщо слабка родова діяльність, тоді підключать капельницю, проб"ють води чи окситоцин вколять. І Ірина Серафимівна завжди була поряд)

До речі)) наша Катюша88 вже третього свого малюка народжувала у Ірини Серафимівни ))
    Anonymous
    Гість
    Гість

Повідомлення автор Гість 2014-03-21, 12:11 pm

Надзвичайно хороший лікар! Неймовірно їй вдячна!
    Iren
    Iren
    -
    -

К-ть повідомлень : 1

Повідомлення автор Iren 2014-10-27, 7:19 pm

Дівчата, підкажіть, буль ласка, чи практикує хтось з лікарів в Тернополі пологи у вертикальному положенні: сидячи, стоячи, навприсядки, або на боку? Ветрикальне положення більш природнє ніж лежачи на спині. Так народжували всі попередні покоління, так зараз практикують в усьому світі, в тому числі багато лікарів в Україні. Пологи проходять легше, так як дитині допомагає сила тяжіння. Також краще розхоляться родові шляхи. Якщо ж жінка лежить, то дитину доводиться виштовхувати вгору.
    Цікавить пологовий на БАМі. Якщо хтось знає лікарів з таким сучасним і правильним підходом, порадьте, будь ласка.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-11-19, 11:51 am

Iren, я на бамі народжувала, то в палаті висів плакат з різними позами, але коли прийшла черга народжувати, мене поклали на те допотопне, не зручне, страшне і холодне ліжко і сказали, що вони експеременти не проводять, тобто буду народжувати так як завжди і всі. Чесно мені зовсім було не зручно і холодно...
    Ola_
    Ola_
    -
    -

К-ть повідомлень : 8

Повідомлення автор Ola_ 2015-06-24, 3:10 pm

Народжувала і на Бамі і на Суворова.Умови мені здається кращі на Бамі
    Anonymous
    Юля Галка
    Гість

Пологові будинки Тернополя - Сторінка 2 Empty Подяка пологовому будинку #2

Повідомлення автор Юля Галка 2017-12-18, 9:24 pm

У житті кожної людини хочаб раз трапляються трепетні і неповторні миті, а для жінки це поява на світ її дитини.
    Для усіх рідних та близьких - це радісна подія, а для мами - велике випробування. І саме тоді життя і здоров'я мами та новонародженої дитини залежить від професійності лікарів. Якраз такими високопрофесійним виявився медперсонал пологового будинку #2 у якому я нещодавно народила свою донечку.
    У зв'язку із цим хочу висловити велику подяку доценту Шадріній В.С. за її вміння приймати правильні життєво важливі рішення, чуйність та доброту. Зав.фізіологічним відділенням Шмайці І.Н. за належно організовану роботу її відділення. За високий проесіоналізм, відповідальність, вміння підтримати та допомогти лікарю родззалу Берегуляк А.О., акушерку Кручовій Л.І. і чергову акушер-гінекологу Штабровській А.І. анастезіологу Контролевичу Ю.О., дитячому лікарю Топчій Г.В. Низький всім уклін та велике спасибі за цю велику радість - бути щасливою та тримати на руках свою здорову донечку.
    З повагою Галка Ю.Р.
    Z7-Katyryna
    Z7-Katyryna
    -
    -

К-ть повідомлень : 27
    Вік : 30

Повідомлення автор Z7-Katyryna 2018-02-26, 12:58 pm

Kavusja пише:То дурні мами, що дають такі взятки, за що спитати...невже гроші гарантують, що все буде добре?

Не даси - зроблять якусь бяку((

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 1:37 pm